Almanya'nın başkenti Berlin'de hükümetin sığınmacı politikasına tepki amacıyla göçmen karşıtı ‘Almanya için Alternatif Partisi' (AfD) tarafından düzenlenen yürüyüşe 5 bin kişi
"Bir kez daha söylüyorum; şu anda Türkiye'nin en acil ihtiyacı barıştır'' diyen Baydemir terör örgütü terör örgütü PKK'yı ağzına almadan barış çağrısında bulundu.
Suriyeli taş ustası ve sanatçı Nizar Ali Badr, ülkesindeki savaşı ve yollara düşen Suriyelileri en iyi bildiği yöntemle, taşlarla resmediyor.
Almanya Milli Görüş Teşkilatı IGMG tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim tilaveti yarışması 31 Ekim'de Leverkusen şehrindeki 'Schmidt Arena'da yapıldı.
G-20 liderler zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı.
Almanya'da yapılan bir istatistik araştırmada, yoksulluk sınırı altına düşme tehlikesi içinde yaşayan insanların sayısının yaklaşık 16,5 milyonu bulduğu belirlendi.
Beş bin sığınmacının yaşadığı yunanistan'ın Sisam adası Belediye Başkanı mültecilere verecek yemeklerinin kalmadığından şikayet etti
Gaziantep’te, yasadışı Halk Cephesi örgütü üyesi 2 kişi, Şehit Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürünün odasını bastı.
Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü, bu yıl Almanya'ya 800 bin sığınmacı gelirse, bu durumun ülkeye yaklaşık 10 milyar Euro tutarında yük getireceğini bildirdi
İngiltere, İrlanda ve Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın, Sina Yarımadası'na düşen Rus uçağının kalktığı Mısır tatil beldesi Şarm El Şeyh'e uçuşları durdurmasının ardından,
Mısır'daki uçak faciası sonrası, İngiltere'nin Şarm El Şeyh ile karşılıklı uçuşları askıya alması nedeniyle 20 bin İngiliz turist, bu ülkede mahsur kaldı. Mısır Dışişleri'ne g
18 Hristiyan kurum ortak bildiriyle PYD ve YPG’yi insan haklarını ihlal etmek, özel mülkü gasp etmek, zorla askere almak, haksız vergi koymak ve kilise okullarının müfredatına müdahale etm
Norveç’in göçmen karşıtı Gıda ve Tarım Bakanı Sylvi Listhaug, milletvekili olduğu İlerleme Partisi’nin (FRP) sert iltica politikasını savunmak isterken işe Hz. İsa’yı da karıştır
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla artık marketlerde satılan yılbaşı sepetlerinde tütün mamülleri ve alkollü içkiler yer almayacak.
NATO'da görevli Alman General Hans-Lothar Domröse ülkedeki askeri ortamın umdukları gibi istikrara kavuşturulamadığını söyledi.