Başkent Beyrut'ta, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed yanlıları ve karşıtları arasında çıkan çatışmalarda bir kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
Başkent Cezayir’in güneyindeki Gardaya bölgesinde Maliki mezhebi mensubu Arap kabileler ile İbadi mezhebi mensubu Berberi kabileler arasında yaşanan çatışmalarda yaklaşık 100 kişi yaralan
Darbe karşıtı 24 kişi serbest bırakılırken, 10 kişinin gözaltı sürelerinin uzatılmasına karar verildi.
Nijerya'nın Katsina eyaletinde bazı köylere düzenlenen saldırılarda 100'den fazla kişinin ölmüş olmasından korkuluyor.
Onlarca çocuğun yetersiz beslenme sebebiyle hayatını kaybettiği Pakistan'ın Tarparkar bölgesini ziyaret eden Başbakan Şerif, 10 milyon dolarlık yardım sözü verdi.
Suudi Arabistan'da bir kişi Twitter hesabından, devlet kurumları ve yöneticiler aleyhinde mesajlar paylaştığı iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Ülkede 2009 yılından bu yana 10 binden fazla kişinin ölümünden sorumlu tutulan Boko Haram'ın belirgin bir örgütsel yapısı bulunmuyor
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çalışma komisyonları oluşturdu. YSK, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun 10 Ağustos, ikinci turunu ise 24 Ağustos ol
İskenderiye’deki bir mahkeme, Mısır'da devrimin sembol isimlerinden Halit Said'in öldürülmesi davasında iki polise 10'ar yıl hapis cezası verdi.
Forbes Türkiye dergisi 'En Zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Zirvede bu yıl değişikliler var. En zengin Türk Murat Ülker, en zengin aile ise Sabancılar.
Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı ordu güçlerinin çeşitli kentlerde yönetim karşıtlarına yönelik ağır silahlarla düzenlediği operasyonlarda 10'u çocuk, 5'i kadın olmak 73 kişinin öld�
2000-2007 yılları arasında 8’i Türk 10 kişiyi öldüren Neonazi terör hücresi NSU hakkında ortaya atılan yeni bir iddia “Cinayetler önlenebilir miydi?” sorusunu bir kez daha gündeme geti
Afrika'da konuşulan yaklaşık 2 bin 100 farklı dilden çok azı internette kullanılıyor. Afrikalı gençlerin sosyal medyaya olan ilgisi ise bu durumu değiştirmeye başladı.
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Orta Doğu dışındaki ülkelerin 100 bin Suriyeli sığınmacıya kapılarını açmasını istedi.
Özel Yetkili Mahkemeler'in (ÖYM) kaldırılmasını da içeren yargı paketi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. ÖYM'lerin görev alanına giren suçlarda azami 10 yıl olan tutukluluk süresi be