Uzun tutukluluklar, tartışmalı deliller ve hak ihlâlleriyle son yıllara damgasını vuran "Balyoz Planı" davasında beraat kararının gerekçesi açıklandı.
Mesut Barzani, 'Kürt devleti' gündemiyle gittiği Washington'da Obama ile görüşürken, Beyaz Saray, ABD'nin birleşik ve federal bir Irak'tan yana olan tavrının değişmediğini yineledi.
AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Markar Esayan, Bakırköy meydanındaki AK Noktayı ziyaret etti.
CHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, HDP seçim bürolarına yapılan saldırılarla MHP'nin ilgisi olup olmadığı sorusuna ilginç bir cevap verdi...
Gazze Savaşı’na kadar İsrail’in yoğun göç aldığı bilinirken, son savaştan sonra tersine göçlerin hızlandığı ve yaklaşık 50,000 kişinin İsrail’i terk ettiği belirtiliyor.
İsrailin işgal ettiği Batı Şeria'daki işgaline dikkat çekmek amacıyla Kopenhagdaki bazı otobüslere verilen reklamlar kaldırıldı.
Birleşmiş Milletler, Yemen'de 26 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında 646 sivilin öldüğünü, bin 300'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. BM'ye göre, 3 milyon engelli ve aileler
ABD yönetimi, IŞİD 'in 4 liderinin yerleri hakkında bilgi getirenlere toplam 20 milyon dolara varan ödül vereceğini açıkladı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, muhalefet partilerinin vaatlerini Yunanistan'daki Syriaz'ya benzetti.
Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Başbakanlık binası önünde toplanan bir grup, binaya yumurta ve taş atıp hükümetin istifasını istedi, 55 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltında
Yemen'deki husi gruplar Suudi Arabistan'ın Necran kentine havan topu saldırısı yaptı, saldırıda isabet alan binalarda yangın ve hasar meydana geldi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na TBMM'de saldıran kişiye 2,5 yıl hapis cezası verildi
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, müzakereleri devam eden son anlaşma çerçevesinde İran'ın nükleer silah üretmeyeceğine dair söz vermesi gerektiğini söyledi.
Çevik Bir'in de aralarında olduğu sekiz kişi hakkında Ergenekon soruşturmasından takipsizlik kararı verildi
Sağlık Bakanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları ile bakanlık ve bağlı kuruluşlarda 9 bin 95 kadrolu memur istihdam edecek.