MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında HDP'nin özyönetim açıklamasına sert tepki gösterdi.
Suudi Arabistan, BM'nin, idam kararlarının verildiği yargı süreçlerine ilişkin yaptığı açıklamaya tepki gösterdi...
Başbakan Davutoğlu ile MHP lideri Bahçeli yeni anayasa için görüşmesi sona erdi.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Babil'de Sünni camilerine yönelik saldırılara ilişkin, terör örgütlerine yönelik operasyon talimatı verdi.
Birleşik Arap Emirlikleri, İran'ın Abu Dabi Büyükelçisi Muhammed Rıza Feyyaz'ı çağırarak protesto notası verdi.
İstanbul Valisi Şahin, milyonlarca öğrencinin Pazartesi günü için kar tatili beklentilerine resmi Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.
Suudi Arabistan’ın aralarında Suudi vatandaşı Şii din adamı Ayetullah Nemr’in de bulunduğu 47 kişiyi idam etmesi tüm Şii gruplardan, Irak, İran, ABD ve AB’den tepki gördü. İran Dışi
Suudi Arabistan’ın, aralarında Suudi vatandaşı Şii din adamı Ayetullah Nemr’in de olduğu 47 kişiyi idam etmesine tepki büyüyor. İran'ın başkenti Tahran'daki Suudi Arabistan Büyükelçi
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Erdoğan'ın dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili söylediği sözlere sert tepki verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Cemevleriyle ilgili kritik bir yorumda bulundu... Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ak Parti'nin 64. Hükümet Programı'nda yer alan, “cemevlerine huk
Slavoj Zizek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı İbrahim Kalın'ın yazısına sert yanıt verdi...
Diyarbakır'da yol kapatan PKK'lılar, belediyeye ait toplu taşıma aracını şoför ve yolcuları indirdikten sonra ateşe verdi.
Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplanan güvenlik zirvesi sona erdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi.
İstanbul Barosu, DTK'nın açıkladığı 14 maddelik özerklik açıklamasına, 14 başlık ile çok sert bir cevap verdi.