İran’ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, "IŞİD gibi aşırı dini oluşumların işlediği cinayetlerin İslam dini ile uzaktan yakından ilgisi olamaz" dedi.
Friedrich Ebert Vakfı’nın raporuna göre, aşırı sağa yönelik destek ülke genelinde sadece yüzde 2,5 oranında arttı. Ancak mülteci, Müslüman ya da işsiz gibi belirli gruplara toplumsal
İran'ın, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) müfettişlerinin Merivan'daki tesiste kontrol yapmasına izin vereceği bildirildi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, nükleer müzakerelerde nihai anlaşmaya varmak için şartların uygun olduğunu ancak ABD’nin "aşırı isteklerinden vazgeçmesi gerektiğini" söyledi.
Bulgaristan'da aşırı milliyetçi Vatansever Cephesi, devlet televizyonundaki 10 dakikalık Türkçe haber bülteninin kaldırmaması halinde hükümeti, verdikleri desteği çekmekle tehdit ediyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın kızı eline Cumhurbaşkanı'nın adını yazarak sürpriz yaptı.
Son aylarda holigan ve aşırı sağcıların ‘Selefi karşıtlığı’ adı altında düzenlediği gösteriler endişe yaratırken, Dresden’deki yeni bir oluşum dikkatleri çekti.
Bosna Hersek’te, beş asırdır aralıksız olarak hizmet veren “Osmanlı mirası” mektepler, ülkedeki dini eğitimin temel taşlarından biri olarak dimdik ayakta. Eğitim-öğretim yılının ba
Aşırı kusma, ishal ve halsizlikle ortaya çıkan ve sıvı kaybetmeye bağlı olarak bebek ölümlerine kadar önemli sonuçlara neden olabilen rota virüsüne karşı çocuklara aşı yaptırılma
1957, 1978 ve 2005 seneleri arasında yetiştirilen 3 tavuğun ağırlıklarının değişik çıkması görenleri şaşkına çevirdi .
Yemen'de Husilerle silahlı aşiret mensupları arasında çatışma çıktı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Eskişehir'de bir partilinin "Cebrail parti mi kurdu?" sorusuna "Onu deniz aşırı yerlere soracaksın" diye cevap verdi.
Pakistan hükümetinin, valiliklere gönderdiği "gizli" ibareli genelgede, terör örgütü IŞİD'e Afganistan sınırındaki bölgelerde 10-12 bin civarında silahlı aşiret mensubunun bağlılı�
İhraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum Al Jazeera'ya konuştu, gerekçe gösterilen 'Her hafta bir milletvekili istifa edecek' şeklinde bir ifa
Pakistan'ın küzeybatısında yer alan aşiretler bölgesi Mohmand'da düzenlenen 2 bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.