Suriye’de Esed rejimi ve IŞİD’e karşı savaşan muhalif gruplar, Halep’in kuzeyinde 11 Mayıs’ta başlattıkları saldırılarda beş köyü ele geçirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, katıldığı bir canlı yayında, 7 Haziran seçimlerinde partisinin barajı aşamaması halinde görevi bırakacağını açıkladı.
Geçtiğimiz ay Rusya'da öldürülen muhalif Nemtsov tarafından hazırlanan rapora göre Ukrayna'da 220 Rus askeri hayatını kaybetti
Pentagon, Türkiye'de muhaliflerin eğitilmesi ile ilgili bir tarih verilmedğini bu sebeple gecikmenin de söz konusu olmadığını savundu
Suriye'nin Halep kentinde 21 muhalif grup 'Fetih Ordusu' adı altında birleşerek kentin kontrolünü sağlamak için ortak operasyon merkezi oluşturdu.
Suriye'de muhaliflerin çatı birliği Fetih Ordusu'na bağlı birlikler, İdlib'in Cisr el Şuğur ilçesindeki Vatan Hastanesi kompleksinin kuşatmasını kırmaya çalışan 70 rejim askerini öld�
İsrail güçleri düzenledikleri operasyonda El Halil'de iki Filisitinli genci gözaltına aldı
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Suriye’de IŞİD’in zayıflatılması ve nihayetinde yenilgiye uğratılması kapsamında, Suriyeli muhaliflerin ilk bölümünün eğitimine başlandığını d
Enerji Bakanı Taner Yıldız, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, iktidar olmaları halinde elektriğin bir kısmını ücretsiz dağıtacakları iddiasını eleştirdi.
Suriye’nin kuzeyinde muhaliflerin ilerleyişi sürerken, güneydeki Dera, Kalamun ve Kuneytra’da muhalif gruplarla Esed güçleri ve IŞİD arasında süren savaş şiddetini artırıyor.
Muhaliflerin son saldırıları karşısında büyük yara alan ve “yenilgi” itirafında bulunan eli kanlı Suriye diktatörü Esad, cephelerde kaybettikçe “klor gazı”na sarılıyor. Suriye reji
Lazkiye'de resmi ofis açan Lübnanlı Şii Hizbullah hareketi tarafından Fas Camiİ merkez haline getirildi. Lazkiye'deki önemli Sünni camilerinden olan Fas Camii'nin rejim tarafından Hizbullah'a
ABD'nin öncülük ettiği ve Suriyeli muhaliflere askeri eğitim vermeyi öngören eğit-donat programının Ürdün'de başladığı açıklandı. Eğitim yakında Türkiye'de de başlayacak.
HDP’nin Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu, partisinin parlamentoya girmesi halinde CHP’nin iktidar, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakan olabileceğini söyledi.
Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Halid Hoca, Suriye'de yaşanan iç savaştaki son gelişmeleri anlattı...