Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Halit Hoca ve eski Suriye Başbakanı Riyad Farid Hicab'ı ağırladı
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, küresel göçün şu an olası bir 2. Dünya Savaşı'ndan daha büyük bir tehlike olduğunu belirtti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Dolmabahçe Ofisi’nde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ile yaptığı görüşme sona erdi.
Belgrad Polisi tarafından yürütülen operasyonda, aralarında eski bakan ve belediye başkanlarının da bulunduğu 79 kişi gözaltına alındı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurtdışındaki bilim insanlarını Dolmabahçe Ofisi'nde ağırladı.
Başbakan Davutoğlu, cuma namazını İstanbul Şehir Üniversitesi'nde öğrencilerle beraber kıldı.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.
Başbakan Davutoğlu, içeride ve dışarıda Türkiye'nin gücünü kırmak isteyenlerin hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Elvan siber saldırılara ilişkin, "ODTÜ ulusal güvenliği savunacak durumda değildir, orası üniversitedir, bu sorumluluğu BTK'ya devretmelidir" dedi.
Başbakan Yardımcısı Türkeş, güvenlik güçlerinin operasyon yaptığı bölgelerde bazı cenazelerin dışarıda bırakıldığı iddialarına cevap verdi.
Başbakan Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın Rusya ziyaretinde 'Uçağın düşürülmesi yanlıştı' sözlerine sert tepki gösterdi.
Başbakan Davutoğlu geçen salı günü yapılan grup toplantısında AK Parti grup başkanvekilleri ile bir araya geldi muhalefet liderleri ile yapılacak görüşmenin gündemini konuştu.
Yeni dönemde hayata geçirilecek reformlar için muhalefet partilerinden randevu isteyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilk olumlu cevap CHP'den geldi
HDP ve MHP'nin ardından CHP de Başbakan Davutoğlu'nun talebini kabul etti
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki 175 eserinin açılışını yaptı.