Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'u susuz bırakmayacaklarını belirterek, Melen Barajı'nın temelinin yakın zamanda atılacağını, Ağva civarında da 2 dev baraj inşa edec
İngiltere tarafından BMGK'ya sunulan ve varil bombaları nedeniyle Esed rejiminin kınanmasını içeren basın bildirisi Rusya'nın itirazı nedeniyle bloke edildi.
Bangladeş’teki şiddet eylemlerini kınayan AB Komisyonu, ülkedeki siyasi partilere diyalog çağrısında bulundu.
Irak Şam İslam Devleti örgütü 2006 senesinde El Kaide'nin bir kolu olarak ABD'ye karşı savaşmak üzere kuruldu.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu Hatay'daki tır olayına ilişkin, "Türkmenlere giden bir yardım konvoyuydu. Hiçbir hukuki açık yoktur" dedi.
Filistinliler, Batı Şeria'nın Nablus kentinde zeytin ağaçlarına zarar veren Yahudi yerleşimcileri İsrail askerlerine teslim etti.
DEDAŞ'ın borçlu abonelere yönelik elektrik kesintisi uygulamasına başlandı.
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye
İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi'nce yürütülen proje, yatırımcıya yol gösterecek.
Bağdat'ın farklı bölgelerinde meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü, 41 kişi yaralandı
Suriye Hava Kuvvetlerine bağlı helikopterler, muhaliflerin denetimindeki bölgelere "varil bombasıyla" saldırı düzenledi.
Mısır'da darbe karşıtı gösterilere müdahale sırasında yaşanan ölüm olayları ve gözaltılar, Ezher ve el-Minye Üniverisitesi'nde protesto edildi.
Türkiye'de 2 milyon 268 bin 839'u memur olmak üzere 3 milyon 160 bin 624 kişi kamuda istihdam ediliyor
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye'de acıların sona ermesi ve Halep'te yoğunlaşan insani trajedinin bir an önce durdurulması için ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya hazırız. Bu çer
Pakistan Başbakanı Muhammed Navaz Şerif, eski devlet başkanı Pervez Müşerref'in vatana ihanet suçlaması ile yargılanmaıs hakkında,"Biz demokratik bir devletiz. Müşerref'in suçlu ya da s