Son iki yılda gerçekleşen hırsızlık olayları yüksek hızlı tren projesine hem para hem de zaman kaybettiriyor. Yetkililer “sabotaj” dahil her türlü ihtimali göz önünde tutarak araştı
Rejim Suriye'nin Lübnan sınırında muhaliflerin elindeki Yebrud bölgesine saldırıya hazırlanıyor, Yebrud'dan kaçan yaklaşık 600 aile Lübnan'daki Arsal'a kaçtı.
Rusya’nın Vedomosti gazetesine göre Mısır ile Rusya arasında 3 milyar dolarlık silah ve mühimmat alımı ile ilgili ön anlaşma imzalandı. Ödemeleri Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirli
Babası hakkı olmayan bir şeyi gasp etmişti. Esed aile alışkanlığını devam ettirerek hayatta kalmaya çalıştı. İşkence sisteminin yürümesine, kimyasala, varil bombalarına izin verdi.
Bakan Davutoğlu, "Suriye’deki gelişmeler artık herhangi bir siyasi sorunun çok ötesine geçmiştir. Bir insanlık trajedisidir" dedi.
Mısır'da askeri darbenin mimarı Savunma Bakanı Sisi "mareşallik" rütbesine yükseltildi.
Suriyeli muhalefet ve rejim heyetleriyle görüşen BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El Ahdar el-İbrahimi, bugünkü görüşmelerde çok fazla şey elde edemediklerini ancak yarın gıda
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi ve 25 kişi hakkındaki "hakaret" dava dosyası ceza mahkemesine sevk ediliyor.
Suriye Hava Kuvvetleri'nin Halep ve çevresine "varil bombasıyla" düzenlediği saldırıda 60 kişi öldü
Rekabet Kurulu, TÜPRAŞ'a fiyatlandırma ve sözleşmelere ilişkin uygulamaları yoluyla hakim durumunu kötüye kullandığı gerekçesiyle 412 milyon 15 bin 81 lira idari para cezası verilmesine
İHH Başkanı Yıldırım, İHH Kilis şubesine yapılan baskınla ilgili olarak, "Bunun arkasında siyonizmin olduğu çok açıktır" dedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında 7 işadamının el konulan mallarının iadesine karar verdi.
Gazzeliler, İsrail eski Başbakanı Şaron'un Negev Çölü'nde defnedilmesine tepki gösterdi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, HSYK kararıyla görev yerinin değiştirilmesine itiraz etti.
Suriye Hava Kuvvetleri'nin Halep'in el-Bab ilçesine "varil bombasıyla" düzenlediği saldırıda 15 kişi öldü