Mısır’da askeri darbeyle görevinden alınan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 14 kişinin davasında sanıklar reddi hakim talebinde bulundu, mahkeme 3 Mart Pazartesi gününe ertelendi.
Muhalif Suriye Devrim Genel Konseyi, Suriye savaş uçaklarının Şam'ı kuzey bölgelerine bağlayan stratejik Yebrud kasabasına ve etrafındaki köylere bir gün içinde kırktan fazla hava saldı
Taliban, tıkanan barış görüşmelerinin yeniden başlamasını sağlamak için bir aylık ateşkes ilan etti. Hükümet örgütün kararını memnuniyetle karşıladı.
Tunus’u Arap isyanlarının yaşandığı diğer ülkelerden ayıran vasıflardan birincisi, ordunun siyaset dışında kalabilmesidir. İkincisi, devrim sonrası müzakere sürecinin dikkatli bir ş
Bu yıl Oscar ödüllerinde ‘En iyi belgesel’ dalında yarışan ‘Meydan’ filmi gösterime girdi. Film, en sıcak noktalardan tanıklıklarla Haziran 2011’den başlayarak Mısır’da yaşananlar�
Mısır genelindeki darbe karşıtı gösteriler sırasında bir lise öğrencisi öldü, onlarca kişi yaralandı.
Ahmet Davutoğlu Kiev'de Kırım Tatarlarının efsanevi lideri Mustafa Cemil Kırımoğlu ile bir araya geldi.
Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Rıfat Çubarov, Kırım parlamentosunun bugün belirlediği yeni hükümeti tanımadıklarını duyurdu
Anayasa Mahkemesi, HSYK'nın yapısını değiştiren Kanun'un iptali istemiyle yapılan başvurunun ilk incelemesini tamamladı.
Kırgısiztan İnsan Hakları Konseyi, Kırgızistan meclisinin Rusya'dan gelecek silahların denetimini sağlamasını istedi
Erdoğan, Obama ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail'le Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin gecikmesine Netanyahu'nun sebep olduğunu söylemiş
Ülkedeki iç savaştan kaçan binlerce insan çatışmalar nedeniyle ağır hasar gören Bor'dan ayrılarak nehir yoluyla Minkammen’e geliyor.
Fas'ta tutuklu bulunan Selefi eğilimli kişilerin aileleri, yakınlarının serbest bırakılması ve "terör kanunu"nun iptal edilmesi talebiyle eş zamanlı gösteriler düzenledi.
Ukrayna İçişleri Bakanı, Akmescid (Simferopol) ve Sivastopol'daki 2 havaalanının Rus güçleri tarafında ele geçirildiğini duyurdu. Bakan bunu işgal olarak değerlendirdi.
Nijerya'nın kuzeydoğusunda üç farklı bölgede düzenlenen silahlı saldırıda 32 kişi öldü. Saldırganların Boko Haram örgütü üyeleri olduğu tahmin ediliyor.