Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu’daki Kürt kökenli vatandaşlar ile yapılan Çözüm Süreci’ne ilişkin anketteki, 6-7 Ekim Kobani olaylarına nasıl bakıldığının sonuçlar�
Yasadışı dinleme soruşturmasında serbest bırakıldıktan sonra itiraz üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan istihbarat müdürleri gözaltına alındı
İstanbul merkezli "yasa dışı dinleme" operasyonunda serbest bırakılan 9 şüpheliden 5'i hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Akıllı telefon kullanmanın artık bağımlılık haline geldiği günümüzde bu bağımlılıktan kurtulmak için farklı çözümler ortaya çıkıyor.
HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Öcalan'ın Mart veya Nisan ayında silahların bırakılması için PKK'ya çağrı yapabileceğini söyledi.
Libya askerleri tarafından alıkonulan 9 Türk vatandaşının bugün erken saatlerde serbest bırakıldıkları bildirildi
Suriye’de PYD dışındaki muhalif Kürt partilerinin bünyesinde toplandığı ENKS'nin Kobani’ye göndermek istediği savaşçılar YPG engeline takıldı. YPG, ENKS'lilerin kendi çatısı altın
Gazeteci yazar Önder Aytaç, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
İstanbul merkezli yasadışı dinleme soruşturması kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 polis serbest bırakıldı.
PKK'da teslim olmalar devam ediyor ancak teröristlerin bir haftalık sürede 5 kez 8'erli gruplar halinde teslim olması "Örgütten bir taktik mi" sorusunu akıllara getirdi.
İETT MOBİETT akıllı telefon uygulamasına bir çok yenilik ekledi. 2013'te 'Mobiett Akıllı Durak', 2014'te de 'Mobiett Nasıl Giderim' uygulamalarını hizmete koyan İETT uygulamalarını günc
Abdullah Öcalan'ın, HDP heyetiyle hafta sonu yapması beklenen görüşme, "Heyetteki bazı isimlerin değişmesi" krizine takıldı.
Galatasaray Üniversitesi’nde öğrenciler, harabeyi andıran bir mekanda ibadetlerini yerine getirmeye mecbur bırakılıyor. Öğrencilerin mescid isteği, “Başka yer yok, işinize gelirse” söz
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırısına tepki gösterdi.
Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi, tutuklu olarak yargılanan Sırp Radikal Partisi lideri Voyislav Şeşely’nin sağlık sorunları nedeniyle geçici serbest bırakılmasına karar verdi.