Sabahları erken uyanmanın vücut ve zihin sağlığımıza birçok faydası var. Erken kalkma alışkanlığı hem psikolojik hem de fizikî olarak bizi müspet yönde etkiliyor.
İstanbul Taksim’de bir kez daha taksici terörü yaşandı. Havalimanına yolcu taşıyan otobüsün şoförü yolu kapatan taksiciyi uyardı. Uyarıya sinirlenen taksici aracından aldığı bıça
2009, 2010, 2012 ve 2013 yıllarında Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı seçilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın zirvedeki yeri 2014 yılında da değişmedi.
ABD’nin IŞİD’le mücadelede “ön cephe”ye sürmek istediği Amman, Ürdünlü pilotun vahşice öldürülmesi sonrası savaş baltalarını bilemeye başladı. Kral Abdullah, “Savaşımız aman
TMSF Bank Asya ile ilgili yaptığı açıklamada, zamanında müdahale edilmediği için patlak veren 2001 krizini hatırlattı
TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, ilk değerlendirmelerini canlı yayında yaptı.
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde içerisinde 4 jandarmanın bulunduğu bot, kanalda alabora oldu, 2 jandarma kayboldu.
Mısır'ın başkenti Kahire'nin merkezinde patlama sesi duyulduğu öğrenildi. patlamanın el yapımı bombadan kaynaklandığı belirtildi.
Meteoroloji Genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; yarın (Pazartesi) İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Çanakkale'nin güney ve doğusu, İzmir ve Manisa çevrelerinde kuvvetli
YÖK, üniversite sınavında kötü puan alınsa bile para verip vakıf üniversitesinde hukuk ve tıp okumanın önüne geçmeye çalışıyor. Bu iki bölüme girilmesi için sıralamada önde olma
Srebrenitsa'da sekiz bini aşkın Müslümanı katleden ve savaş suçu işledikleri için yargılanan Sırp askerleriyle ilgili Uluslararası Ceza Mahkemesi kararını açıkladı.
Hizbullah’ın Lübnan-İsrail sınırında İsrail’e ait araçlara düzenlediği saldırının arkaplanı ortaya çıkmaya başladı. Hizbullah saldırısını Yeni Akit’e değerlendiren Ortadoğu
IŞİD sözcüsü ve Bağdadi'ye en yakın isimlerden Ebu Muhammed el Adnani internet üzerinden dolaşıma sokulan ses kaydında ilginç ifadeler kullandı. İşte detaylar:
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir er nöbeti esnasında karnından yaralanmış halde bulundu. Kütahya'da ise bir asker nöbet kulübesinde intihar etti.
Türkiye'de 270 bin kişinin istihdam edildiği özel güvenlik sektöründe binlerce kişiye iş kapısı açılacak.