Irak'ın orta kesimindeki Samarra kentinde Şii lider Mukteda es-Sadr'a bağlı milis gücünün hedef alındığı bombalı saldırıda 8 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Hükümetin, Küba ve Çin ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde temin edilen 64 konteyner dolusu ilaç ve gıda malzemesi La Guaira Limanı'na ulaştı.
Sosyal medyada paylaşılan ve teyit.org’a ihbar olarak gönderilen bir kitaptaki bölümlerin, Yılmaz Özdil’in 23 Ocak 2019’da satışa sunulan 2 bin 500 TL değerindeki özel basım “Musta
ABD Kongresi'nin başörtülü ilk Müslüman üyesi İlhan Omar, geçmiş dönemlerde Güney Amerika ülkelerinde yaşanan iç savaşlarda payı olduğu gerekçesiyle ABD'nin Venezüella Özel Temsil
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş istikametinde yol kenarına şüpheli bir paket bırakıldı. Olay yerine polis
Salı günkü yazımızın son bölümünde şöyle demişiz: “İçinde bulunduğumuz durum tipik bir âcil eylem planı uygulamasından başka bir şey değildir. Yoksa, devletin zerzevatçılık y
“İnşaat sektörü, lokomotif ve sünger sektördür” denir. Bu söylem bugün sektördeki olumsuz gelişmelere karşın yine de geçerliliğini koruyor.
Birçok Senato ve Temsilciler Meclisi üyesiyle Kongre'de görüşmeler gerçekleştiren Türk heyetinin çalışmaları hakkında bilgi veren Bozkır "ABD'nin Suriye'den çekilme sürecinde Türkiye
Ürdün, Suriye'ye havayolu ulaşımının tekrar başlaması yönünde karar alacağını duyurdu.
MHP Genel Başkan Bahçeli, '31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştıkça sis perdesi dağılıyor, taraflar netleşiyor, gizli kapaklı ilişki ağları deşifre oluyor.' dedi.
AP Haber Ajansı, İran Devrim Muhafızlarına yönelik intihar saldırısında 20 kişi hayatını kaybettiğini ve 20 kişinin yaralandığı bilgisini paylaştı.
Van'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP milletvekillerinden Saliha Aydeniz, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırdı.
FETÖ'nün firari emniyet müdürü Osman Karakuş ve Borajet'in eski sahibi Yalçın Ayaslı'nın sağ kolu Zahide Üner yakalandı.
CHP'nin Ankara Büyükşehir belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, katıldığı bir etkinlikte, Millet İttifakı'nda ‘bazı krizlerin yaşandığını' açıkladı.
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi tarafından dün akşam düzenlenen etkinliğe katılan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, toplantıda yaptığı