İzmir’deki 38’i muvazzaf asker, 59’u tutuklu 357 sanığın yargılandığı davada, 13 tutuklu sanık hakkında tahliye kararı verildi
İnsan Haklarını İzleme Örgütü (HRW) Genel Müdürü Kenneth Roth, Suriye’nin izlediği stratejinin ''savaş suçu'' olduğunu söyledi.
İşsizlik ödeneği alan iller arasında İstanbul 125 bin 200 kişiyle ilk sırada yer alırken, en az ödenek alan iller ise Bayburt, Ardahan, Kilis, Tunceli ve Hakkari oldu.
Uluslararası Af Örgütü Suriye araştırmacısı Nasser, Esed rejiminin abluka altında tuttuğu Yermuk Mülteci Kampı'nda insani durumun "korkunç" olduğunu, insanların gıdasızlıktan çimen
Türkiye'de işsizlik oranı, Ekim 2013'te bir önceki yılın aynı ayına göre 0,6 puan artışla yüzde 9,7 oldu.
ABD'nin en büyük alışveriş mağazalarından Target, bilgileri çalınan müşteri sayısının 40 milyon değil, 70 milyon olduğunu açıkladı.
TBMM Başkanı Çiçek, "Anayasanın 138. maddesi (Mahkemelerin Bağımsızlığı maddesi) , bu memlekette ölmüştür" dedi.
"Mesnevi ile Terapi" seanslarına devam eden 40 kişi üzerinde yapılan araştırmada, terapi sonunda yalnızlık düzeylerinin düştüğü, yaşam doyum düzeylerinin ise arttığı belirlendi.
Bosna-Hersek Cumhuriyeti cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç çok büyük askeri güce ve imkâna sahip olan Sırplarla, her türlü askeri imkândan yoksun ve hiçbir dış desteğe sahip olmayan Bo
1597-1620― Himyar Krallığı dönemindeki imamlar soyundan gelen El-Kasım’ın hükümdarlığı baÅŸladı. El-Kasım’ın Osmanlı’ya karşı direniÅŸi, bağımsızlık savaşını baÅŸlatt�
Gazze'deki akaryakıt yetersizliği Kasım ayının ortalarında elektrik santralinin tamamen durmasına yol açmış, bu durum da kanalizasyon pompalarının çalışması için yeterli elektriğin s
Almanya ve Brezilya'nın NSA'nin BM'yi dinlemeleriyle ilgili hazırladığı ''Dijital Çağdaki Gizlilik Hakkı''na ilişkin tasarının gelecek iki hafta içinde oylanması bekleniyor.
Eski CIA çalışanı Edward Snowden’ın basına sızdırdığı belgelere göre İngiliz istihbaratı da Alman yetkilileri izliyor.
Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçlerinin kuşatması altında bulunan banliyölerde çocuklar açlık ve ilaç yetersizliğinden ölüyor.