Suriye ordusuna ait bir uçağın Lazkiye kırsalında bir hastaneyi bombaladığı, olayda ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.
Irak'ın Salahattin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinde bulunan hal pazarına yerleştirilen bomba uzaktan kumanda ile patlatıldı.
Ülkenin orta batısında etkili olan şiddetli yağış, fırtına ve hortumlar, en az 3 kişinin ölümüne, 40'tan fazla kişinin de yaralanmasına yol açtı.
ABD'nin orta batısındaki 10 eyaleti vurması beklenen şiddetli yağış, fırtına ve hortumların oluşturduğu hava sistemi etkili olmaya başladı.
Pakistan İçişleri Bakanı Chaudry Nisar Ali Han, eski Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'in "vatana ihanet" suçundan yargılanacağını söyledi.
Gazze'nin güneyindeki onlarca ev, bölgedeki tek atık su pompalama istasyonunun gerekli yakıt sağlanamadığı için çalıştırılamaması nedeniyle kanalizasyon suları altında kaldı.
Hollanda ve Fransa'nın aşırı sağcı iki partisi Avrupa'da işbirliği için anlaştı.
Gazze'deki elektirik kesintileri hastalar için büyük tehdit oluştururken, Sağlık Bakanı Muhallelati kenti karanlık bir tünele benzetti.
İngiltere Başbakan Yardımcısı ve Liberal Demokrat Parti lideri Nick Clegg, yeni Hicri yıl dolayısıyla dün gece Müslüman toplumunu ağırladı.
İsrail Başbakanı Netanyahu, 5+1 ülkelerinin İran'a bir teklif sunacağını iddia ederek "İsrail tamamen bu teklifin karşısındadır." dedi.
Almanya ve Brezilya'nın NSA'nin BM'yi dinlemeleriyle ilgili hazırladığı ''Dijital Çağdaki Gizlilik Hakkı''na ilişkin tasarının gelecek iki hafta içinde oylanması bekleniyor.
Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi ''Meşruiyetin geri alınması için herkes çaba göstermeli" çağrısında bulundu.
Pentagon ve CIA kontrolündeki cezaevlerinde doktorların ve hemşirelerin, terör zanlılarına yönelik işkenceye ortak oldukları belirtildi.
ABD Savunma Bakanı Hagel, ülkesinin İran ile yakınlaşması konusunda "Tahran yönetiminin niyetini sınadıklarını" ve "İran'ın terör destekçisi bir ülke" olduğunu söyledi.
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi'nin yargılanacağı davada, hukuk ekibinin Mursi'yi savunmayacağı, duruşmaya "gözlemci" olarak katılacağı bildirildi.