Sosyal Medya

Güncel

'DAEŞ, Milli Piyade Tüfeği kullanıyor' yalanı!

Can Dündar'ın da dahil olduğu bir ihanet şebekesi Türkiye'ye karşı sosyal medyada bir iftira kampanyası başlattı. Gerçeği ise savunma ve güvenlik uzmanı Tuncer Bahçivan, iftara cevap verdi.



BÃœYÃœK YALANI YÃœZLERÄ°NE VURDU

 
 "Türkiye'nin DEAÅž'e silah verdiÄŸi" yalanını yaymaya çalışan ve bir iftira bildirisi hazırlayan Türkiye düşmanı gruba tokat gibi cevap ise gazeteci Tuncer Bahçıvan'dan geldi. 
 

O SİLAH TÜRK YAPIMI DEĞİL ALMAN YAPIMI

 

Türkiye'nin ürettiÄŸi ve hiçkimseye henüz vermediÄŸi MPT-76 isimli silahın DAEÅž'e verildiÄŸi yalanını uyduran hainler grubu, "Türk askerlerini yaktığı iddia edilen DAEÅž videosundaki bir teröristin elinde tuttuÄŸu silahın da MPT-76 olduÄŸunu" ileri sürdürler. Grubun yalanlarını kısa sürede deÅŸifre eden Tuncer Bahçıvan, silahın Alman yapımı Heckler&Koch HK-416 olduÄŸunu açıkladı.  
 
 

İŞTE KARŞILAŞTIRMALI GÖRÜNTÜ

 
 
 
 
 
 

Ä°FTÄ°RA ÅžEBEKESÄ°NDE KÄ°MLER VAR? 

 
"DAEÅž'in Türk yapımı silah kullandığı" yalanıyla kamuoyunu manipüle etmeye çalışan grubun başını Can Dündar çekerken, Mustafa HoÅŸ ve Levent Gültekin gibi isimlerde ona eÅŸlik etti. Sosyal medyada örgütlenen grup, robot hesaplarla birlikte kamuoyunu manipüle etmek için uÄŸraşıyor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.