Sosyal Medya

Güncel

Ahlaksız Youtuber'a bir darbe daha

Yapımcı firma, hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme', 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçlarından soruşturma başlatılan YouTuber Enes Batur'un ikinci filminin çekimlerini iptal etti.



Youtuber Enes Batur, 20 Ekim günü kanalında yayınladığı videoda defalarca küfür ettiÄŸi amcasını aÅŸağıladı. Daha sonra gelen tepkiler üzerine açıklama yaparak özür dilemiÅŸti. Ancak Batur'un videosu için CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim Merkezi'ne (CÄ°MER) ÅŸikayet yaÄŸdı. Hakkında bir çok suçtan soruÅŸturma baÅŸlatılan Enes Batur'un ikinci filminin çekimleri de iptal edildi.

FÄ°LMÄ°NÄ°N ÇEKÄ°MLERÄ° Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, söz konusu soruÅŸturma nedeniyle yapımcı firma 'Enes Batur ile Hayal mi Gerçek mi'nin ikincisinin çekilmesini gündemlerinden çıkararak çekim hazırlıklarını durdurup projeyi iptal etti.

Ä°LK FÄ°LMDEN 17 MÄ°LYON HASILAT YAPMIÅžTI

19 Ocak'ta gösterime giren 'Enes Batur ile Hayal mi Gerçek mi', 12 haftada 1 milyon 483 bin 848 kiÅŸi tarafından izlenmiÅŸti. Filmin hasılatı ise 17 milyon 463 bin 423 TL olarak gerçekleÅŸmiÅŸti.

enes-batur-dava-shiftdelete

HAKKINDA SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, Enes Batur hakkında 'Halkı kin ve düÅŸmanlığa alenen tahrik etme', 'KiÅŸilerin huzur ve sükununu bozma' ve 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçlarından soruÅŸturma baÅŸlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.