Suudi Arabistan'ın bu yıl sadece vatandaşlarına ve ülkede yaşayanlara hac izni vereceği aktarıldı.
Erdoğan ilk turda cumhurbaşkanı seçilmesi halinde, resmi sonuçların açıklanacağı 15 Ağustos'tan görevi devralacağı 28 Ağustos'a kadar başbakanlık görevine devam edecek mi? Erdoğan d
Türkiye tarihinde ilk kez cumhurbaşkanını seçmek için yarın sandık başına gidecek. Yaklaşık 53 milyon seçmen 3 aday arasından seçim yapacak. Adaylar seçimden önce son gün de seçmenl
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak seçimlerde büyük sürpriz yaşanacağını söyledi. İhsanoğlu "Anadolu'daki insanların bana güvendikleri içi
Boykot kampanyaları hiçbir zaman kalıcı sonuçlar getirmemiştir. Çünkü boykot çağrıları sonucu oluşan duyarlılıklar kriz bitene kadar devam etmekte, sonrasında ise insanlar tekrar eski
Meteorolojinin uyarısını yaptığı yağış İstanbul'da etkili olmaya başladı. Atatürk Havaalanı'ndaki tüm kalkışlar durduruldu, kent trafiği, bazı noktalarda durma noktasına geldi. İz
Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için "Millete zulmedene oy vermeyin de kime verirseniz verin" dedi.
YSK Başkanı Sadi Güven, 75 milyon 708 bin 180 oy pusulası bastırıldığını ve bunların dağılımının belli olduğunu belirterek "Ortada denetlenemeyen oy pusulası yoktur" dedi.
Soma'daki maden faciasından kurtulan ve İzmir'deki Galatasaray-Atletico maçına gelen işçiler, bu tip organizasyonların devam etmesini istiyor.
İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde perşembe günü kuvvetli yağış, fırtına ve hortum bekleniyor. Akdeniz’in batısı da günü yağışlı geçirecek.
Munzur Nehri'ne yukarıdan bakan 'Seyit Rıza Meydanı'nda önce Dersim İsyanı'nın liderlerinden Seyit Rıza'nın heykelinin önünde fotoğraflar çekiliyor.
Jandarma Genel Komutanı Servet Yörük emekli oldu, yerine Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Atay getirildi. Karar iki gündür süren Yüksek Askeri Şura toplantısında alındı.
Almanya'da seçmenlerin sadece 92 bini randevu alırken, geri kalan seçmenlere ise Yüksek Seçim Kurulu kendiliğinden randevu vermişti.
Ramazan Bayramı öncesinde Kahramanmaraş başta olmak üzere Suriyeliler'in yoğun olarak bulunduğu illerde linç olaylarına yaklaşan çatışmalar görülmüştü. O çatışmalar, bayramın sak
New York Times gazetesi 2'nci Abdülhamit'in torunu, Şehzade Ertuğrul Osman'ın karısı Prenses Zeynep Osman'ın New York'ta kirada oturduğu 2 odalı daireden atılmamak için hukuk mücadelesi ve
İstanbul merkezli yasa dışı dinleme soruşturması kapsamında 13 ilde bazı polislerin gözaltına alınması için operasyon başlatıldı.