Sosyal Medya

Güncel

Demirtaş'ın espri sırrı ortaya çıktı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın esprilerinin sırrı ortaya çıktı...



Halkların Demokratik Partisi(HDP) HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı, Selahattin DemirtaÅŸ'ın miting meydanlarında ve televizyon ekranlarında yaptığı esprilerin sırrı ortaya çıktı. Mitinglerdeki konuÅŸmaları için metin yazan özel bir ekibi bulunmayan DemirtaÅŸ, 3 kiÅŸilik bir ekipten gündemin önemli unsurlarını ve diÄŸer liderlerin konuÅŸmalarından ana baÅŸlıkları ve özetleri alıyor.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, konuÅŸmalarını bilgi notlarına göre biçimlendiren DemirtaÅŸ, meydanlarda kullanacağı esprileri farklı bir kâğıda not ediyor. Espriler için yerli komedi filmlerinden de yararlanan DemirtaÅŸ, konuÅŸmanın mizahi unsurlarını kendisi belirliyor.

DemirtaÅŸ'ın yoÄŸun programı sırasında cebinden ayırmadığı yegâne ilaç pastil. Gün içinde en az 2 litre su içtiÄŸi belirtilen DemirtaÅŸ, ses telleri için suyun ılık olmasını tercih ediyor. YüksekdaÄŸ'ın ise mitinglerin aksamaması için özellikle yiyeceklerine dikkat ettiÄŸi belirtiliyor. Bol su tükettiÄŸi ve rahatsız edecek çok yaÄŸlı yiyeceklerden uzak durduÄŸu belirtilen YüksekdaÄŸ, sesini korumak için DemirtaÅŸ gibi pastile güveniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.