Sosyal Medya

Güncel

Gülen cemaatine seslendi: Biz kazandık

Fethullah Gülen, yayınlanan son kaydından cemaati'ne böyle seslendi: 'Bütün dünya bütün hayat boyu cehennem olsa bile, yine kazanan sizlersiniz, yine kazanan sizlersiniz, yine kazanan sizlersiniz!.” dedi.



Fethullah Gülen, “Nifakın Güdümündeki Marazlı Kalbler” baÅŸlıklı yeni sohbetinde“Varsın birileri zebani gibi dünya hayatını bize cehennem yapsınlar!.. Åžayet onun sonu Allah'ın teveccühü, Hazreti Rasûl-ü ZiÅŸan'ın teveccühü ise, bütün dünya bütün hayat boyu cehennem olsa bile, yine kazanan sizlersiniz, yine kazanan sizlersiniz, yine kazanan sizlersiniz!.” dedi.

Kendisinin dönüÅŸü için çıkarılan kırmızı bültenleri hatırlatan Gülen, kendisinin dost zannettiÄŸi kimseler içinde pek çok münafık olduÄŸunu belirtti.

O KIRMIZI BÜLTENLER VAR YA…

Fethullah Gülen ÅŸöyle devam etti:  

“Burada çıkarılan o (kırmızı) bültenler var ya, öbür tarafta meleklerin ellerinde ahiret rengini alacak; ‘ArkadaÅŸ, biliyor musun, bunlar senin beraat fermanın; bu uÄŸursuzluÄŸa el uzatanların da mahkumiyet fermanıdır!..' diyecekler. Güzel mi bu alışveriÅŸ?!. Ona talip olalım o zaman!..

Varsın birileri zebani gibi dünya hayatını bize cehennem yapsınlar!.. Åžayet onun sonu Allah'ın teveccühü, Hazreti Rasûl-ü ZiÅŸan'ın teveccühü ise, bütün dünya bütün hayat boyu cehennem olsa bile, yine kazanan sizlersiniz, yine kazanan sizlersiniz, yine kazanan sizlersiniz!.. KeÅŸke size kaybettirmek isteyen insanların da Allah gözlerini açarak onlara da kazandırsa, onlar da körü körüne yürümeseler o yolda!..

“MÜ'MÄ°N GÖRÜNÜMÜNDE PEK ÇOK MÜNAFIK VAR!..”
“Yakın zamanda bir bacımız öyle dedi” diyerek MHP Milletvekili Meral AkÅŸener'in hakkındaki kaset iddialarına karşılık “Mü'min görünümünde pek çok münafık var!..”sözlerini hatırlatan Gülen, ÅŸunları söyledi:

“Hazreti Pir de diyor ki: ‘Bu dostlarım içinde çok münafık var!' Benim dost zannettiÄŸim bu kimseler içinde pek çok münafık var. Münafık, kâfirden eÅŸeddir, daha zararlıdır. Zira Kur'an mealen ÅŸöyle buyuruyor: ‘Åžu kesindir ki münâfıklar cehennemin en alt katındadırlar. Onları oradan kurtaracak bir yardımcı da bulamazsın.' (Nisa, 4/145)”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.