Sosyal Medya

Güncel

Meteoroloji'den yeni sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış etkili olacak.



Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre; Karadeniz, Ä°ç Anadolu'nun güney ve doÄŸusu, Batı Akdeniz, DoÄŸu Akdeniz'in iç kesimleri, Ankara, Çankırı, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile MuÄŸla'nın Dalaman ve Fethiye ilçesinin yerel olmak üzere saÄŸanak ve yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların; Yozgat, Kayseri, NiÄŸde ile Sivas'ın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIÄžI: Ä°ç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diÄŸer yerlerde önemli bir deÄŸiÅŸikliÄŸin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, iç ve doÄŸu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, DoÄŸu Anadolu'nun güneydoÄŸu kesimleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLÄ° YAÄžIÅž: Yağışların; Yozgat, Kayseri, NiÄŸde ile Sivas'ın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiÄŸinden oluÅŸabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaÅŸların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Ä°LLERÄ°MÄ°ZDE BEKLENEN HAVA SICAKLIKLARI ÅžÖYLE;

BURSA 23
Ä°STANBUL 22
KIRKLARELÄ° 25
SAKARYA 23

A.KARAHÄ°SAR 17
Ä°ZMÄ°R 25
MANÄ°SA 26
UÅžAK 19

ADANA 27
ANTALYA 24
HATAY 27
KAHRAMANMARAÅž 26

ANKARA 18
ÇANKIRI 20
ESKÄ°ÅžEHÄ°R 20
SÄ°VAS 21

BOLU 19
DÜZCE 21
SÄ°NOP 19
ZONGULDAK 19

AMASYA 23
ORDU 18
SAMSUN 19
TRABZON 18

ERZURUM 21
HAKKARÄ° 24
KARS 21
MALATYA 27

BATMAN 31
DÄ°YARBAKIR 30
GAZÄ°ANTEP 26
SÄ°Ä°RT 29

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.