Sosyal Medya

Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu için çarpıcı iddia

ISAR Yönetim Kurulu Başkanı Tekin, MHP Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu için çarpıcı bir iddiada bulundu...



Ä°slam Kültür ve Sanat (ISAR) Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve MEB MüsteÅŸarı Yusuf Tekin, çatı aday olarak CumhurbaÅŸkanı adayı olan ve MHP'den Milletvekili adayı olan Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu'yla ilgi önemli bir iddia ortaya attı. Tekin, "Çatı aday Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu, 22 Mayıs'ta gelip vakıf binasından mutfak setini, lavaboyu söktürmüÅŸ, tabakları, koltuk takımlarını alıp evine götürmüÅŸ," dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; ISAR Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve MEB MüsteÅŸarı Yusuf Tekin, "Çatı aday Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu, 22 Mayıs'ta gelip vakıf binasından mutfak setini, dolabı, lavaboyu söktürmüÅŸ, tabakları, koltuk takımlarını alıp evine götürmüÅŸ. Vakfın baÅŸkanı eskiden oydu. 'Bunları ben getirmiÅŸtim' buraya giyerek alıp götürmüÅŸ. Bunlar vakfedilen, yani bağışlanan ÅŸeyler" dedi.

Tekin, yaptığı açıklamada, Ä°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı baÄŸlantılı olan ISAR'ın bugünkü toplantısında çok ilginç bir durumla karşılaÅŸtığını söyledi. 

Daha önce cumhurbaÅŸkanlığı için aday olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ä°stanbul 2. bölge milletvekilli adayı Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu'nun da vakıf yönetim kurulu üyesi olduÄŸunu dile getiren Tekin, ÅŸunları kaydetti:

"Çatı aday Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu, 22 Mayıs'ta gelip vakıf binasından mutfak setini, mutfak eviyesini, tezgahı, dolabı, lavaboyu söktürmüÅŸ, tabakları, koltuk takımlarını alıp evine götürmüÅŸ. Vakfın baÅŸkanı eskiden oydu, 2014 yılı Kasım ayında ben seçildim. 'Bunları buraya ben getirmiÅŸtim' diyerek alıp götürmüÅŸ. Bunlar vakfedilen, bağışlanan ÅŸeyler, yani vakfın mallarıydı. Taşınabilir ÅŸeylerden evden getirdiÄŸi olabilir, kiÅŸisel ÅŸeyleri de götürebilir. Ama koltuk takımı gibi ÅŸeyler vakfın demirbaÅŸ listesinde kayıtlı. Kendisi getirmiÅŸ olsa da bunlar vakfa bağışlanmış ve vakıf tarafından onarımları yapılmış. Onarımına da para ödenmiÅŸ. Konu hakkında tutanak tutuldu."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.