Sosyal Medya

Güncel

AkdoÄŸan HDP'ye seslendi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'ye seslenerek, Çözüm Süreci'ni kendilerinden başka sürdüren olmayacağını belirtti.



Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hoca Ahmet Yesevi Camii Meydan ve Kapalı Otopark açılışı için Çankırı'ya gelen Yalçın AkdoÄŸan, 'gerçek milliyetçi' olduklarını söyledi. Muhalefetin Ak Parti iktidarını devirmeye çalışmasına deÄŸinen AkdoÄŸan, "HDP'ye baraj geçirmeye uÄŸraşıyorlar. HDP'nin parti olarak seçime girmesi ve barajı geçirmeye çalışmaları bir projedir. Diyorlar ki; HDP barajı geçer, Ak Partiyi devirirsek, koalisyonlar dönemine gideriz" dedi.

HDP'ye seslenerek, Çözüm Süreci'ni kendilerinden baÅŸka sürdüren olmayacağını belirten Yalçın AkdoÄŸan, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Ey HDP, sen çözüm sürecini önemsiyorsan, o zaman kim yapacak çözüm sürecini? MHP' mi yapacak? Ulusalcı CHP mi yapacak? Åžimdi kol kola girdiÄŸiniz, çözüm sürecinin düÅŸmanı paralel yapı mı yapacak? Bu bir kandırmaca, kandırmaca. Bu HDP'ye verilen oylar bir vebaldir. HDP 'nin güçlenmesi, demokrasinin güçlenmesi anlamına gelmiyor. Çünkü bunlar terör örgütünün vesayeti altındalar. Adaylarını kendileri belirlemiyor."

HDP'ye verilen her oyun terör örgütüne gittiÄŸini söyleyen AkdoÄŸan, "Millet bunlara bakıp oy veriyorlar, peki bunların dediÄŸi mi oluyor? Arkadaki adamın dediÄŸi oluyor, elinde silah olan adamın dediÄŸi oluyor. Devlete kurÅŸun sıkan adamın dediÄŸi oluyor" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.