Sosyal Medya

Güncel

Tarihi açılışı birlikte yaptılar

Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz üzerine kurulan ilk ve tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Davutoğlu ve Erdoğan'ın ortalık katılımıyla açıldı.



Sabah saatlerinde Ä°stanbul'dan kalkan uçak, Ordu-Giresun havalimanına inerek ilk tarifeli seferi gerçekleÅŸtirmiÅŸ oldu. ÖÄŸleden sonra da havalimanının resmi açılış yapıldı. Açılışa CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ile BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu da katıldı. Ä°lk konuÅŸmayı yapan DavutoÄŸlu, ana muhalefet partisi lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu'nu eleÅŸtirdi. BaÅŸbakan, "AK Parti'nin mega projeleri hayata geçtikçe KılıçdaroÄŸlu'da mega hayaller kurmaya baÅŸladı. Onlar hayal kurar biz gerçekleÅŸtiririz. KılıçdaroÄŸlu coÄŸrafyayı yeni öÄŸreniyor.Çalıntı fikirlerle 'Türkiye merkez ülke' diyor" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROÄžLU'NA VE DOÄžAN MEDYA GRUBUNA YÜKLENDÄ°

Daha sonra ise kürsüye CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan geldi. CumhurbaÅŸkanı, günün önemini, "Bugün iki ÅŸehir için tarihi bir gün. 'Olmaz' denilenin olduÄŸu, 'yapılamaz' denilenin yapıldığı bir gün" sözleriyle açıkladı. ErdoÄŸan'ın hedefinde de CHP'nin vizyon projesi vardı. CumhurbaÅŸkanı, "KılıçdaroÄŸlu 30 yıl sonrasına proje açıklıyor. Kim öle kim kala" dedi ve Türkiye'nin o hedeflerin çok ötesine zaten koÅŸtuÄŸunu anlattı. CHP liderine bir kez daha meydan okuyan ErdoÄŸan, "KonuÅŸmakla olmuyor KılıçdaroÄŸlu. Maliye Bakanımın yanında 200 hesap uzmanı var. Onunla televizyona çıkın. Maliye Bakanımız 'gel, çıkalım' diyor. Neden çıkmıyorsun, çıkamaz. Bunların bu ülkede dikili aÄŸacı yok" diye konuÅŸtu.

"TEPKÄ°LER GELÄ°NCE NÄ°YE KALDIRDINIZ ?"

DoÄŸan Medya grubuna yönelik eleÅŸtirilerini de sürdüren CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Ahmet Kaya ile ilgili ‘Vay Åžerefsiz' manÅŸeti attılar. Sonra da orada yoktuk dediler. Hepsi de oradaydı ama dürüst deÄŸiller. Aynı medya grubu bize karşı bu oyunların içine giriyor. Bize bir ÅŸey yapamazsınız. Siz ÅŸahsımın resmini hurriyet.com.tr'ye koyup altına ‘ÅŸok haber' diyip ‘yüzde 52 idam' yazıp tepkiler gelince niye kaldırdınız? Sonra ‘biz onu demek istemedik'. Sizin karanlık dünyanızdan neler geçtiÄŸini iyi biliriz” dedi. ErdoÄŸan, bu medya grubuna tavır konulmasını da istedi.

KonuÅŸmaların ardından ise havalimanının resmi açılış yapıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.