Sosyal Medya

Güncel

Diyanet'le ilgili yeni bir açıklama yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet İşleri Başkanımızla alakalı olacak" dedi



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Adıyaman'da Nissibi Köprüsü'nün açılışında yaptığı konuÅŸmada, "Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanımızla alakalı olacak" dedi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı. Tören alanında düzenlenen mitingde konaÅŸan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, ÅŸu açıklamalarda bulundu: Burada ben ÅŸu anda bir farklılık görüyorum. Burada eski Türkiye var ama tam ortadan da yeni Türkiye geçiyor. Öyle temeli at ortada bırak, bizim kitabımızda böyle ÅŸey yok. Ä°ÅŸte 2012-2015. BaÅŸlarız, tarih veririz bitiririz. Burada öyle mutluyum ki bir tarafta adıyaman bir tarafta siverek öbür tarafta Diyarbakır bütün bu üçgeni birbirine baÄŸlayan bir kavÅŸak noktasının köprüsü ve fırat’ın üzerinde Atatürk barajı’nın üzerinde Nissibi Köprüsü.

Birileri çıkıyor bakıyorsunuz aman yarabbi kuru sıkı atıyorlar. Bu ülkede sosyal sigortalar kurumunun hastanelerini karlıyken zarar ettiren ve pislikten geçilemez hale getiren sizler nasıl olacakta yahu bu ülkede böyle kuru sıkı… Bakıyorsunuz 40-50 milyar dolarlardan bahsediyorlar. Bunlar herhalde hayatlarında para filan saymadılar. Bunu biz söylersek olur da ama sizin söylemeniz mümkün deÄŸil. biz çünkü yaptık.

Kaynak diyanet iÅŸleri baÅŸkanının mercedesi diyorlar. Altlarında spor arabalardan geçilmiyor ha.

DÄ°YANETLE Ä°LGÄ°LÄ°

Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanımızla alakalı olacak. Çünkü Bosna Hersek’ten dönerken dedim ki sözüm var açıklamayacağım tamam, cumadan önce açıklamayacağım. Bu ülkede Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı’na bu denli saldırmayı kendine adeta sandıkta yol olarak telakki eden, terör örgütünü arkasına alan siyasi anlayışa benim ne Kürt ne Arap ne Zaza kardeÅŸlerim, Türkü, Arnavudu lazı hiç birisi prim vermeyecek.

Çıkmış bir tanesi, bizimle ilgili olarak geçmiÅŸte birlikte yürüdüÄŸümüz biri terör örgütünün arkasında olduÄŸu bir partiden aday olmuÅŸ. Gayet iyi tanırsınız. Åžahsımla alakalı sultandır diktatördür diyor. Elhamdülillah ne sultan oldum ne diktatörlüÄŸe merak sardım. Ve baÅŸbakanlığım döneminde de cumhurbaÅŸkanlığı döneminde de bizim ne yaptığımız bellidir. Biz size efendi olmaya deÄŸil hizmetkar olmaya geliyoruz dedim. Ve yine hep ÅŸunu söyledim. Elinde sonunda ölmeyecek miyiz? Hoca efendi cumhurbaÅŸkanı niyetine diyecek mi? Trilyarder niyetine diyecek mi? Ne olursan ol, er kiÅŸi niyetine diyecekler. Gömecekler inan en yakının bile bir daha kolay kolay uÄŸramaz.

Bal kaymak olmuÅŸlar. Nasıl onlarla iÅŸ tutarsınız? O milliyetçiyim diyenler okyanus ötesine verip veriÅŸtirirdi ama bakıyorum ÅŸimdi onlar da kaymak bal.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.