Sosyal Medya

Güncel

Başbakan, HDP'ye saldıran kişiyi açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sinop'taki mitingde HDP bürolarına saldıranları açıkladı.



Ahmet DavutoÄŸlu partisinin Sinop mitinginde HDP seçim bürolarına yapılan saldırıyla ilgili bilgi verdi.

DavutoÄŸlu, saldırıları düzenleyen kiÅŸinin DHKP-C'den daha önce tutuklanan birisi olduÄŸunu açıkladı.

DavutoÄŸlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır baÅŸları;

Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun projesini izlerken, tebessüm ettim çünkü çok geriden geliyor. Yeni bir megakent kuacakmış. Biz bunları Kanal Ä°stanbul ile gündeme getirmiÅŸtik. Biz Ak PArti olarak siyasetin öznesiyiz, onlar nesnesi...

Kendisine oy veremeyen bir adamdan megakent bir proje çıkar mı? Kitap okumayan kendisini yenileyemeyenden lider olur mu? Biz kitap da okuruz ama en önemlisi tarih yazarız.

Biz günlerdir mitinglerde Türkiye'nin geleceÄŸi için çalışıyoruz; onlar birbirleriyle paslaşıp önümüzü kesmeye çalışıyorlar.

Seçimde kaybedeceklerini anlayan 3 parti ve paralel çete, HDP binalarına yapılan saldırıları AK Parti'ye yüklemeye çalışıyorlar. Maskeler birer birer görünüyor, bütün maskeleri indereceÄŸiz.

HDP'YE YAPILAN SALDIRI

Åžimdiye kadar AK Partili birinden ÅŸiddet sözü duydunuz mu? Åžiddet içinde yer aldık mı? HDP BaÅŸkanı çıktı 'AK Parti yaptı' dedi, beni ve CumhurbaÅŸkanımızı suçluyorlar. Bir de MHP'ye pas attı HDP. Yolunu bulamayan KılıçdaroÄŸlu 2 saatte suçluyu buldu, 'AK Parti' dedi. Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. HDP'nin binalarına saldırıyı yapan zanlı daha önce DHKP-C'den tutuklan bir terörist çıktı. Savcımızı ÅŸehit ettiklerinde CHP'yi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuzMaskeleri birer birer indireceÄŸiz. CHP, MHP, HDP, Paralel dört ediyor. Bir doÄŸru dört yanlışı götürecek. 2'de 2 yapmaya varmı sınız?

SÄ°NOP'A MÜJDELER

2016 başında doÄŸalgazınız geliyor. Olimpik bir pist kuruyoruz. Devlet hastanesi yapıyoruz. Ilıksu Göleti proje aÅŸamasında.

"KILIÇDAROÄžLU DOKTORA VE YÜKSEK LÄ°SANS ARASINDAKÄ° FARKI BÄ°LMEZ"

KılıçdaroÄŸlu burslardan bahsediyor. Biz geldiÄŸimizde burs 45 TL idi. KılıçdaroÄŸlu doktora ve yüksek lisans arasındaki farkı da bilmez ama eÄŸitimde Türkiye'yi donatan AK Parti'dir. Bütün kadınlarımızın onuru bize aittir, başı açık kapalı fark etmez bütün kadınlarımızın onuru bize aittir. MHP'den başı kapalı bir hanımefendi seçildi ama yazı geldi o kadının başını açması lazım diye. Talimatla iÅŸ yapandan milliyetçi çıkar mı?

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.