Sosyal Medya

Güncel

Fetullah Gülen'den muhabire 'hayır' cevabı

Paralel çete lideri Fetullah Gülen kendisi ile görüşme talebi yollayan muhabire 45 dakika sonra yakın korumasıyla "Hayır" cevabı yolladı!



17-25 Aralık Darbe GiriÅŸimi Fetullah Gülen'in gerçek yüzünü gözler önüne serdi. Hocayla ilgili sorulara ise her geçen gün bir yenisi eklendi: Türkiye'nin sırları hangi ülkelere sızdırıldı? Din adamı beddua eder mi?

ESKÄ° EMNÄ°YET GÖREVLÄ°SÄ° ÇIKTI

Takvim muhabiri Türkiye'nin merak ettiÄŸi bu soruların cevabını öÄŸrenmek için ABD'nin Pensilvanya eyaletine gitti ve ilk önce Saylorsburg kentindeki malikanenin nizamiye gibi korunan kapısını çaldı.

Kendini tanıtarak Gülen'le görüÅŸmek istediÄŸini söyledi. Bu sırada hocanın yakın koruması "Bir süre bekleyin" dedi. Gizemli koruma ana binaya gitti. 45 dakika sonra geri geldi. Gülen'in görüÅŸme için müsait olmadığını bildirdi. Muhabirin kartvizitini aldı ve "Biz sizi sonra arayacağız" dedi. Ancak ekibimizin ABD'de olduÄŸu Pazar gününe kadar Pensilvanya'dan herhangi bir telefon gelmedi. Ekibin görüÅŸtüÄŸü koruma ise Gülen'in daimi koruması çıktı. Gülen'in en güvendiÄŸi koruma olan bu kiÅŸinin geçmiÅŸte Emniyet'te görev yaptığı, sonradan polis teÅŸkilatından ayrılıp Pensilvanya'ya PDY Lideri'ni korumaya gittiÄŸi öÄŸrenildi.

ARTIK ÇARDAÄžA UÄžRAMIYOR...

Öte yandan Gülen'in gerçek yüzü ortaya çıktıktan sonra ziyaretçi sayısı azaldı.  ABD'de yaÅŸayan Türkler de 17-25 Aralık'tan sonra Gülen'e mesafe koydu. Bu nedenle hoca inzivaya çekildi. Eskiden ana binanın önündeki çardaÄŸa sık sık çıkıp dinlenen Gülen, kendini odasına hapsetti!

YENÄ°AKÄ°T

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.