Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan iş adamlarına 'Putin' uyarısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de STK buluşmasında konuştu. Erdoğan Putin'in yaptığı girişimi anlattı.



Kayseri'de sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileriyle buluÅŸan ErdoÄŸan, kendisinin de ilk kez dün dinlediÄŸi Putin'in iÅŸ adamlarıyla buluÅŸmasını anlattı. ErdoÄŸan, "Biz Putin gibi olmak, onun gibi yapmak istemiyoruz" diyerek ÅŸunları söyledi:

ERDOĞAN'IN İLK KEZ DİNLEDİĞİ PUTİN HİKAYESİ

"Putin Rusya'nın iÅŸ adamlarını toplamış. Topladığı iÅŸ adamları da yatırım yapmaktan kaçanlar.Yani pasif bir direniÅŸin içindeler. Putin demiÅŸ ki yatırım yapacaksınız demiÅŸ. EÄŸer yatırım yapmazsanız bütün yatırımlarınıza el koyacağım demiÅŸ. Biri oradan sallanmaya baÅŸlamış. Sen gel buraya demiÅŸ ve imza attırmış. Åžimdi git yerine otur demiÅŸ. Ya biz bunu yaptırmak istemiyoruz ya. Bizimkilere el bebek gül bebek teslim edeceksin. Bunlar hep ver aÄŸacının altında doÄŸmuÅŸlar, al aÄŸacı yok bunlarda."

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
- Kayseri'den çok deÄŸerli kardeÅŸim Abdullah Gül'ü CumhurbaÅŸkanı adayı çıkardık. Bize 367 gibi bir hukuk garabeti üreterek önümüzü kesmek istediler ama hemen seçimlere gittik ve milletin desteÄŸiyle Abdullah Gül kardeÅŸimi CumhurbaÅŸkanlığına uÄŸurladık. Vesayet düzeninin son sıkıntılarını da ortadan kaldıracağız. Yeni anayasa ve baÅŸkanlık sistemini de suratle inÅŸa edeceÄŸiz.

BEYAZ TÜRK, ZENCÄ° TÜRK DÄ°YE AYIRDILAR

- Yıllarca Türkiye'yi beyaz Türk ve zenci Türk diye ayırdılar. sen Anadolu esnafıysan zenci Türksün. DiÄŸerleri Beyaz Türk malum. Daha sonra AK Parti kendi zenginlerini yarattı dediler. Onların baÄŸrına bakın anadolunun sesini duyamazsınız. Niye azmede miyorsun? Niye tahammül edemiyorsun? Sermayaleri de oralara yaymazlar. Niye 6.bölge teÅŸvik bölgesi gelin oraya bir yatırım yapın derdim. Bu beyefendiler en ufak bir riske bile girmezler. Çünkü o yatırımı yaparlarsa orası ayaÄŸa kalkacak.

SEN BU MANÅžETLE DE DEMEK Ä°STÄ°YORSUN?

- Eski Türkiye özlemi çeken bir takım medya var. Bunları biliyorsunuz söylememe gerek yok. Mısır'da cunta rejimi yüzde 52 ile seçilen Mursi'yi idama mahkum etti. DoÄŸan Medya haberi veriyor. "Åžok karar! Mısır'da yüzde 52 oyla seçilen Mursi'ye idam" diyor. Sen bu manÅŸetle ne demek istiyorsun? Bunlar dürüst deÄŸil. Ama biz dürüstüz.

ÖLÜMÜ SAAT GÄ°BÄ° KOLUMUZDA TAÅžIYORUZ

- Biz ölümü bir saat gibi kolumuzda taşıyoruz. Sizin tehditleriniz vırz gelir tırz gider. Mehmet'im sevinin baÅŸlar yüksekte, ölsek de sevinin eve dönsekde. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. Kayseri bu darbeci zihniyete karşı çıkacak. Bu paralel çete terör örgütüyle iÅŸ tutanlarla iÅŸ tutuyor. Bunlar bu kadar planlı bir örgüt. DoÄŸu'da baÅŸka Batı'da baÅŸka çalışıyorlar.

TÄ°METÜRK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.