Sosyal Medya

YaÅŸam

Meteorolojiden sıcaklık artışı uyarısı

Meteoroloji hava sıcaklığının, yurt genelinde hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini açıkaldı



Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸü'nden yapılan açıklamada, hava sıcaklığının, yurt genelinde hissedilir derecede artacağı bildirildi.

Meteorolojiden yapılan son deÄŸerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoÄŸu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, DoÄŸu Karadeniz ile öÄŸleden sonra Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Ä°ç Anadolu'nun kuzeydoÄŸusu, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, AÄŸrı ve IÄŸdır çevrelerinin saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, yurt genelinde hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceÄŸi tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle batı ve güneybatı, zamanla iç ve doÄŸu kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öÄŸle saatlerinde DoÄŸu Karadeniz'in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu'nun kuzeydoÄŸusunda yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve doÄŸu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

AKDENÄ°Z: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve doÄŸu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Ä°Ç ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoÄŸusu ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, öÄŸleden sonra Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Ankara ve Kayseri'nin kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

BATI KARADENÄ°Z: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öÄŸleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

ORTA ve DOÄžU KARADENÄ°Z: Parçalı yer yer çok bulutlu, DoÄŸu Karadeniz ile öÄŸleden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Rüzgarın; öÄŸle saatlerinde DoÄŸu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

DOÄžU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öÄŸleden sonra Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, AÄŸrı ve IÄŸdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Rüzgarın, öÄŸle saatlerinde bölgenin kuzeydoÄŸu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOÄžU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

BAZI Ä°LLERÄ°N HAVA SICAKLIÄžI

BURSA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(30)

Ä°STANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu.(28)

Ä°ZMÄ°R: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.(32)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(30)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.(28)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öÄŸleden sonra kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı.(30)

KONYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(29)

SAMSUN: Parçalı yer yer çok bulutlu.(21)

TRABZON: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı.(19)

ERZURUM: Parçalı yer yer çok bulutlu, öÄŸleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı.(17)

KARS: Parçalı yer yer çok bulutlu, öÄŸleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı.(17)

DÄ°YARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(28)

ÅžANLIURFA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(34)

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.