Sosyal Medya

Güncel

Türkiye'den Almanya'ya saldırı

Türk Hack Team üyesi hackerlar, sözde Ermeni soykırımını tanıyan Almanya’nın, yaklaşık 300 devlet sitesine erişimi saatlerce kapattı.



Ä°hlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Ermenistan ve Avusturya devlet sitelerine yaptıkları siber saldırılarla dikkat çeken Türk Hack Team, hedefine bu kez sözdeErmeni soykırımını tanıyan Almanya'yı aldı. Saat 13:00'da saldırılarını baÅŸlatan Türk Hack Team üyeleri, Almanya Gizli Servisi (bnd.bund.de), Almanya Bağımsız KatolikHaber Portalı (kath.de), Almanya Merkez Bankası (bundesbank.de), Federal Almanya AraÅŸtırma ve EÄŸitim Bakanlığı (bmbf.de) ile BaÅŸkent Berlin (berlina.de) adreslerinin de aralarında bulunduÄŸu yaklaşık 300 devlet sitesini saatlerce eriÅŸime kapattı. Saldırılar nedeniyle Alman sunucularında yüksek miktarda zarar meydana geldiÄŸi öÄŸrenildi.

''SALDIRILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK''

Türk Hack Team'dan yapılan açıklamada, ''Siber saldırılarımızın sözde soykırım komedisini kabul eden devletlere artarak devam edeceÄŸini belirtmiÅŸtik. Ermenistan devlet siteleri ve ardından Avusturya Merkez Bankasını iletiÅŸime kapatarak sözümüzde durduÄŸumuzu gösterdik. Aziz Milletimize saygıyla arz ederiz ki; bizler saÄŸ oldukça bu ve benzeri olaylara tepkimiz yöneticimiz ZoRRoKiN liderliÄŸinde artarak devam edecektir. CumhurbaÅŸkanımız ErdoÄŸan'ın sözünü bir kez daha hatırlatırız; 'Tarih ucuz siyasi oyunlara alet edilemeyecek kadar derin bir konudur ve tarihçilere bırakılmalıdır''' ifadeleri kullanıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.