Sosyal Medya

Güncel

Doğan Grubu'ndan Süleyman Soylu'ya cevap

Doğan Grubu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun "Doğan'ın Demokrat Parti'yi devretme talebi" ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.



DoÄŸan Grubu Kurumsal Ä°letiÅŸimden Sorumlu BaÅŸkan Yardımcısı Ahter Kutadgu,AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun beyanlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklama ÅŸöyle:

“AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, bir süredir DoÄŸan Grubu Onursal BaÅŸkanı Sayın Aydın DoÄŸan'ı hedef alan gerçek dışı beyan ve iftiralarda bulunmayı bir alışkanlık haline getirmiÅŸtir.

Bu iftiralarından dolayı açılan bir davada mahkeme Soylu'yu 20.000 TL tazminat ödemeye mahkum etmiÅŸtir. Açılan diÄŸer davalar devam etmektedir.

Bu kez Soylu, 12 Mayıs akÅŸamı Kanal A'da çıktığı bir programda yeniden Sayın Aydın DoÄŸan'ın adını zikretmek suretiyle iftiralarına devam etmiÅŸ ve kendisinin yerine Demokrat Parti BaÅŸkanlığını  Sayın Abdullatif Åžener'e teslim etmesi yolunda  DoÄŸan Grubunun  istekte bulunduÄŸunu açıklamıştır. Tamamen gerçek dışı ve sansasyon yaratarak Grubumuzun adı üzerinden siyasi  rant devÅŸirme amacına yönelik bu iddiayı esefle karşılıyor ve kınıyoruz.

Milletimizin temsilcisi olmaya aday kiÅŸiler dürüst olmak ve iddialarını ispat etmekle mükelleftir. Seviyesiz ve çirkin iftiraların hesabı mutlaka yargı önünde sorulacaktır. Ancak bundan önce, iktidar sorumluluÄŸu taşıyan bir siyasi partimizin en üst yöneticilerinden birisi ve milletvekili adayı  olarak, oy istediÄŸi  Trabzon halkına bu iddialarını somut kanıtlarıyla ortaya koyması dürüstlüÄŸün asgari gereÄŸidir. Milletimizin temsilcisi olmaya aday kiÅŸilerden beklenen budur.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.