Sosyal Medya

Güncel

Emine Şenlikoğlu gözaltına alındı

Ünlü Yazar Emine Şenlikoğlu'nun Adnan Oktar’ın şikayeti üzerine ifadesine başvurulmak üzere, Havaalanı’nda gözaltına alındığı öğrenildi.



ÅženlikoÄŸlu, sosyal medya üzerinden “Adnan Oktar'ın gözü aydın, gözaltına alındım” ÅŸeklinde açıklamada bulundu.

ÅženlikoÄŸlu açıklamasında ÅŸu ifadeleri kullandı :

"Adnan Oktarı'ın gözü aydın,açtığı dava sonucu Atatürk hava limanı'nda ÅŸuanda gözaltına alındım.Benim dava bilincim olmasaydı bunu sorardım!

Allah'tan hava limanı modern hücresi karanlık degil,üzüldüm çünkü gideceÄŸim yerde çok önemli iÅŸim vardı.Vayyy Müslüman Adnan Oktar Ä°lahı hiçe sayıp seni eleÅŸtirenin bedeli bu ha.Sen kadın oynatacaksın ve bunu "dinde izin var"diyerek yapacak,bende susacağım ha. Sen beni ne haramlarda mezhebi geniÅŸ mi sanıyorsun?

ÖZÜR DÄ°LEMEYECEĞİM!

Birde senden özür dilersemmiÅŸ Diri diri mezara gömseler bu konuda senden özür dilemiyeceÄŸim asla! Åžunusa da söyliyeyim gözün mertlik görsün.Avukatım:"Onun davaları akli konuda problemi dersen .." vs dedi.Asla onu yapmam,dedim,niye biliyor musun Adnan Oktar?

O RAPORU KULLANMAYACAÄžIM!

Seni benden gördüÄŸüm,yani bizden olduÄŸun dönemlerde sana o raporu,dindarsın,diye verdiler,çünkü sen o zamanlar bizimdin.O zamanlar henüz sapıtmamıştın.Davama çok hizmetin oldu,iÅŸte onun için sana verilen o raporu kullanmayacağım'Allah izin verirse Sana son sözüm Adnan OktarBey!Herkesin bir dönem iniÅŸleri çıkışları olabilir Allah'a dön.Bak yaptığın belgeseller de çığır açıyor.

Senin evet senin de,hizmet için kadın tenine ihtiyacın yok.Zikir yap biraz,ÅŸüpelerinden arınırsın,kızların eteÄŸinden mehti ÅŸarkısı bestelenmez.

DÄ°NÄ°NE DÖN!

Dinine dön Adnan Oktar. En büyük rutbe Müslüman olabilmektir.Hurafesiz Ä°slamı tanımaya çalış,senden gayrıyı da sapık görme,sen de öleceksin..."

TÄ°METÜRK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.