Sosyal Medya

Güncel

Demirtaş'a Diyanet tepkisi: Gücün yeterse

Süleyman Soylu'dan Diyanet'i kapacağım diyen Demirtaş'a çok sert tepki: Gücün yeterse...



Anadolu Ajansı'nın haberine göre; AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Süleyman Soylu, HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ'ı eleÅŸtirerek, "DemirtaÅŸ'a buradan laf söylediÄŸim zaman DemirtaÅŸ oradan bana laf yetiÅŸtirmeye çalışıyor. O da Diyanet'i kapatacakmış. Gücü yeterse. Ben ona bir cevap vereyim de alsın aÄŸzının payını, biz de senin Kandil'ini söndürürüz Selahattin efendi. Öyle kolay deÄŸil bu iÅŸler" dedi.

Türkiye'de güçlü bir iktidara ihtiyaç olduÄŸunu ifade eden Soylu, HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ'ı eleÅŸtirerek, ÅŸunları kaydetti:
"6-7 Ekim olayları olduÄŸu zaman güçsüz bir hükümet olsaydı oradaki vali konağından, hükümet binasından çıkamazdı. Oranın coÄŸrafyasını iyi bilirim. Orada ne yaptıklarını bildiÄŸim için de DemirtaÅŸ'a buradan laf söylediÄŸim zaman DemirtaÅŸ oradan bana laf yetiÅŸtirmeye çalışıyor. O da Diyanet'i kapatacakmış. Gücü yeterse. Ben ona bir cevap vereyim de alsın aÄŸzının payını, biz de senin Kandil'ini söndürürüz Selahattin efendi. Öyle kolay deÄŸil bu iÅŸler. Bu memleketin birliÄŸi, beraberliÄŸi ile istiklalinin nasıl oluÅŸtuÄŸunu ve ülkede tek bir çakıl taşının kimseye verilemeyeceÄŸini biz siyasetimizin birinci ilkesi olarak biliriz"

Soylu, vatandaÅŸlardan AK Parti'ye güvenmelerini isteyerek sözlerini, "Bizden bir endiÅŸeniz olmasın. 13 yıldır ülkeyi nasıl bir noktaya getirmiÅŸsek 2023, 2071'de aynı ÅŸekilde yeni Türkiye'yi imar ve inÅŸa edeceÄŸiz" diyerek tamamladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.