Sosyal Medya

Güncel

'CHP ve HDP aşk yaşıyor'

CHP, HDP ve 'paralel yapı'nın bir araya geldiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, durumu, 'Aşk yaşıyorlar' diye yorumladı.



Partisinin Bolu Ä°l BaÅŸkanlığı tarafından Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazella Otel'de düzenlenen toplantıda Sivil Tolum KuruluÅŸları temsilcileriyle bir araya gelen BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan'ı AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Yüksel CoÅŸkunyürek, AK Parti Milletvekilleri Ali ErcoÅŸkun, Fehmi Küpçü, Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Belediye BaÅŸkanı Alaaddin Yılmaz, ilçe belediye baÅŸkanları ve çok sayıda partili karşıladı.

HDP ve CHP'nin paralel yapıyı yanlarına alarak aÅŸk yaÅŸadığını ifade eden AkdoÄŸan sözlerine ÅŸöyle devam etti;

"ÅžUANDA FLÖRT HALÄ°NDELER, AÅžK YAÅžIYORLAR"

"Dışarıdakiler içeridekiler, bunlarda tutmayınca bu seçimde hepsi bir araya geldi. Sağın en sağındakiler, solun en solundakiler dediler ki bu 'sefer yaptık yaptık, bu seçimi AK Parti alırsa yeni Türkiye de bize yer yok' Biraz önce bahsettiÄŸim o vesayet düzeni bozulacak, biraz önce bahsettiÄŸim o. Evet yeni Türkiye'de derin devlet yapılanmalarına yer yok, paralel devlet yapılanmalarına yer yok, bunların hiç birine yer yok. Millet ne derse sadece o olacak deÄŸerli kardeÅŸlerim. Bunu çok iyi biliyorlar. Bu yüzden hepsi ÅŸuan HDP'nin kuyruÄŸuna takıldı. Onlarda nasıl içlerine sindiriyorlar hayret ediyorum. Ulusalcı CHP, çözüm sürecinin düÅŸmanı olan paralel yapı ÅŸuanda flört halindeler, aÅŸk yaşıyorlar. KardeÅŸim senin birazcık samimiyetin varsa, çözüm süreci diye bir derdin varsa, Kürt meselesi diye bir derdin varsa, bu adamlar paralel yapı, ne kadar kötülük varsa bunlar yaptı. CHP hangi katkıyı verdi. Bir sürü adım attık bu süreçte. Reformlar yaptık, kanunlar getirdik. Hiç birine destek vermediler engel oldular. Bu zihniyet yani ÅŸuanda bu statüko bloÄŸu dediÄŸimiz yapının zihniyeti bu sorunu üreten besleyen büyüten zihniyettir. Åžimdi sen bu darbeci vesayetçi bloÄŸa kendini kullandırıyorsun. CHP'nin taÅŸeron örgütü durumuna düÅŸtün. Bunu HDP'li HDP'ye oy veren insanlar nasıl içine sindirecek"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.