Sosyal Medya

Güncel

Gezi'ye öyle, Abbasağa'ya böyle

Çarşı Grubu, Abbasağa Parkı konusunda sessiz kalması nedeniyle kendisine gelen sert eleştiriler sonrasında yazılı bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı.



Çarşı Grubu'nun yeÅŸil alan konusundaki hassasiyeti yalan çıktı. Taraftar grubu kendisine gelen sert tepkiler üzerine CHP'li BeÅŸiktaÅŸ Belediyesi'nin AbbasaÄŸa Parkı'ndaki spor aletlerini kaldırma ve kafeterya yapması konusundaki kararına yönelik sessizliÄŸini Twitter'dan yaptığı duyuruyla bozdu.

Grup, "BeÅŸiktaÅŸ AbbasaÄŸa Parkı çalışmalarında herhangi bir yeÅŸil alana müdahalenin söz konusu olmadığı, amacın park ziyaretçilerinin olumsuz hava koÅŸullarından etkilenmemesi için var olan beton zemin üstüne 50 m2'lik korunak yapılması planlandığı yönünde çalışma yapıldığı bilgisine ulaÅŸtık" 
ÅŸeklinde bir açıklama yaparak BeÅŸiktaÅŸ halkını hayal kırıklığına uÄŸrattı.

ÇARÅžI, CHP Ä°LÇE TEÅžKÄ°LATI GÄ°BÄ°!

Gezi kalkışmasında çevreci kimliÄŸiyle eylemlerde en ön saflarda yer alan Çarşı Grubu, AbbasaÄŸa Parkı konusunda ise CHP'li BeÅŸiktaÅŸ Belediyesi'nden yana taraf olarak Gezi'de ne amaçla sahneye çıktığını da herkese göstermiÅŸ oldu.

Gezi kalkışmasında yakıp döken iktidara ve dönemin baÅŸbakanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a küfürler yaÄŸdıran Çarşı Grubu söz konusu CHP olunca çevrecilik sevdasından çark etti.

Çarşı, AbbasaÄŸa Parkı olayında takındığı CHP yanlısı tavırla Gezi'deki algı operasyonunun bir parçası haline geldiÄŸini ve olaylarda CHP'nin ilçe teÅŸkilatı gibi hareket ettiÄŸini tüm kamuoyuna da göstermiÅŸ oldu.

Ä°ÅŸte CHP'nin sözcülüÄŸüne soyunan Çarşı'nın AbbasaÄŸa açıklaması:

a haber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.