Sosyal Medya

Coğrafyamız

Nusret Cephesi saldırıyı üstlendi

Rukneddin semtindeki düzenlenen 3 canlı bomba eylemini Nusret Cephesi grubu üstlendi.



Ümmet-i Ä°slam'da yer alan bilgiye göre; Åžam'ın merkezindeki Rukneddin semtinde bir askeri lojistik tesisinin önünde 3 canlı bomba eylemcisi üzerindeki bombayı patlattı. Saldırıyı twitter hesabından duyuran El Kaide'nin Suriye kolu yaptığı bir açıklamayla olayı üstlendi.

Nusret Cephesi Esed'in komutanına Suriye'nin baÅŸkenti Åžam'da operasyon düzenledi. Operasyona dair beyanat.

Bismillahirrahmanirrahim

Allahu Teala buyuruyor ki;

“Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onlara azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size zafer versin ve mü'minler topluluÄŸunun gönüllerini ferahlandırsın.” (Tevbe 14)

Allah'ın bize bu ameliyemizde temkin ve tevfik sunması ile baÅŸkent DimeÅŸk'te üç istiÅŸhadi kahraman ile Burniyye caddesinin sonunda ki Rukeneddin mıntıkasında yer alan askeri erzak ve yardım binasına saldırı düzenlendi. Bu bina komutanların, toplantı için bir araya geldiÄŸi ve müslümanların katli için planların hazırlandığı bir bina idi.

KardeÅŸlerimiz bu binaya saldırı için ilerlemeye baÅŸladılar.Oraya yönelen askerlerle çatışmaya girdiler ve onlardan bir çoÄŸunu öldürdüler. KardeÅŸlerimizden ilki Nusayri ordusunun içine dalıp onların içinde Allah'ın keremi ve nimeti ile patlamayı gerçekleÅŸtirdi. DiÄŸer iki kardeÅŸimiz de onlarla çatışarak ilerlemeyi sürdürdü ve binaya ulaÅŸtılar. Daha sonra çatışma sona erdi ve bu iki kahraman da patlamayı gerçekleÅŸtirdi.

Hamd ve ÅŸükür Allah'a aittir.

TÄ°METÜRK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.