Sosyal Medya

Dünya

Çocuklar denek olarak mı kullanılıyor?

Domuz gribi aşısı Avrupa genelinde 800’den fazla çocuğun beyninde büyük hasara yol açtı.



 

Natural News’ten Mike Adams, domuz gribi ve çocuklar üzerindeki zararları üzerine özel bir haber hazırladı.

20 Nisan’da yayımlanan bu haberi Ahmet Fota’nın tercümesiyle yayımlıyoruz:

“Domuz gribi aşısı Avrupa genelinde 800’den fazla çocuÄŸun beyninde büyük hasara yol açtı.  Ä°ngiltere hükümeti, aşı zarar bedeli kapsamında maÄŸdurlara 90 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.

Bu, bütün ana akım medyanın, gülünç bir ÅŸekilde asla herhangi bir zarara yol açmadığında ısrarcı olduÄŸu aynı domuz gribi aşısı.  Çocuklara zarar verdiÄŸi su götürmez bir ÅŸekilde anlaşılan zehirli aşıları sattırmaya çalışan –Washington Post’un sahte bilim haberleri bölümünden New York Times’ın büyük ilaç satış sayfalarına kadar- ABD’nin bütün ana akım medya kuruluÅŸları hep bir ağızdan aşı zarar inkârcılığından yana tavır takınıyor.

International Businnes Times’ın haberine göre Avrupa genelinde ÅŸimdiye kadar 800’den fazla çocuÄŸun aşıdan hasta olduÄŸu biliniyor.

Aşı, yüzlerce çocuÄŸun narkolepsi ve katapleksi olmasına neden oldu.  Her iki hastalık; civa, alüminyum, MSG, antibiyotikler ve hatta formaldehit içeren aşı katkı maddelerinin neden olduÄŸu nörolojik hasarın iÅŸaretleri.

IB Times’ın haberinde aktarılanlar:

Narkolepsi kiÅŸinin -bir seferde 90 dakikadan fazla uyumasını imkânsız hale getirmek suretiyle- uyku düzenini etkiliyor ve gün boyunca kiÅŸinin baygın düÅŸmesine sebep oluyor.  Vaziyet o ki kiÅŸinin zihinsel fonksiyonu ve hafızası zarar görüyor ve halüsinasyonlar ve zihinsel hastalıklar başı çekebiliyor.

Katapleksi ise, kiÅŸi neÅŸeli bir haldeyken (örneÄŸin gülerken) bilinç kaybına neden oluyor.

Norveç’te de çocukların beyinleri zarar gördü

Global Post’un haberine göre Norveç’te Pandemrix aşısı olduktan sonra narkolepsi geliÅŸiminin gözlendiÄŸi 170’ten fazla vaka söz konusu. “Hükümet ÅŸimdiye kadar 60’ı çocuk 86 maÄŸdura 13 milyon dolar ödedi”

BirleÅŸik Devletler’de ve diÄŸer her yerde olduÄŸu gibi WHO ve CDC tarafından -daha fazla aşı satmak için geniÅŸ çapta korku yaratılarak- danışıklı domuz gribi kampanyası baÅŸlatıldı.

Global Post şunları aktarıyor:

Yine 2009’da Norveçli saÄŸlık otoriteleri -Dünya SaÄŸlık Örgütü domuz gribi pandemisi belirledikten sonra aşılama yapmak için- sadece risk altındaki grupları deÄŸil, herkesi uyardı.

2 milyondan fazla Norveçli veya ülke nüfusunun %45’ine eÅŸi benzeri görülmemiÅŸ ÅŸekilde Pandemrix verildi.  Aşı GlaxoSmithKline (GSK) tarafından üretildi ve diÄŸer 47 Avrupa ülkesinde 30 milyon insanın aşılanmasında kullanıldı.

Aşının vermiÅŸ olduÄŸu zarar, daha fazla ilacın satılması bakımından Big Pharma için bir kapı oldu

Aşılardan zarar gören bu çocuklar, evvela onlara zarar veren aynı farmasötik ÅŸirketleri için büyük kar merkezleri oldu.

Durumun medyada görülmesinden sonra, zararlı aşılardan etkilenen çocukların çoklu ilaç tedavisi olacakları bildirildi.  ÖrneÄŸin Global Post’un haberi ÅŸöyle:

Aşı olduktan sonra çocuÄŸunda ÅŸiddetli narkolepsi geliÅŸiminin gözlemlendiÄŸi anne Tove Jensen GSK’den durumun telafisini talep etti.

Tove Jensen “Durum berbat.  OÄŸlum tamamen özürlü oldu.  YoÄŸun ilaç tedavisi altında iyileÅŸebilir mi bilmiyoruz.  Fakat bir ÅŸeyin olup tekrar onun eski saÄŸlığına kavuÅŸacağına dair ümitliyiz” diyor.

Aynı ÅŸekilde IB Times’ın haberi ÅŸu ÅŸekilde:

Birçok davacının temsilcisi olan avukat Peter Todd, Sunday Times’a ÅŸunları söyledi:

“Aşı maÄŸdurları tedavisi olmayan ve hayat boyu sürecek bir sürecin içerisindeler ve onlar için kapsamlı bir ilaç tedavisi gerekecek”

Yani aşıdan zarar gören çocuklar, zarar görerek Big Pharma’ya daha fazla kar getirecek.  Bu, suç mafyası gibi hareket eden endüstri için meÅŸum bir gelir modeli.

GlaxoSmithKline domuz gribi aşısı saÄŸlık çalışanlarının da beyinlerinde hasara yol açtı

IB Times’ın haberine göre etkilenenlerin arasında NHS saÄŸlık çalışanları da var.  Åžimdi, aşının sebep olduÄŸu semptomlar nedeniyle çoÄŸu iÅŸlerini yapamaz durumdalar.  “Kaybettikleri gelirleri için hükümeti dava edecekler”

Rapor ÅŸöyle devam ediyor:

Aşıdan zarar görenlerin arasında -okul hayatı boyunca ayakta kalmasını saÄŸlayacak, yılda 20 dolara mal olan anti-narkolepsi ilaçlarını kullanan- 8 yaşında Somersetli Josh Hadfield adında biri var.

43 yaşındaki anne Caroline Hadfield “Onu güldürürseniz, yığılır.  Hafızası zarar gördü.  Tedavisi yok.  OÄŸlum ‘keÅŸke hiç doÄŸmasaydım’ diyor.  Kendimi onun aşı olmasına izin verdiÄŸim için suçlu hissediyorum” diyor.

2011 yılında Avrupa Ä°laç Ajansı’nın 20 yaşının altındakilere bu aşının yapılmaması gerektiÄŸine dair uyarılarda bulunmasına raÄŸmen ve aşılanmış çocuklarda narkolepsi riskinin 13 kat yüksek olduÄŸunu gösteren çalışmaların olmasına raÄŸmen, GSK bu iliÅŸkiyi kabul etmeyi reddetti.

Pharma kontrolü altındaki BirleÅŸik Devletler medyası Amerika’da hiçbir çocuÄŸun zarar görmediÄŸini iddia ediyor

EÄŸer Ä°ngiltere’de ve Avrupa genelinde 800 çocuÄŸun beyni  domuz gribi aşısı nedeniyle zarar gördüyse, Amerika’da kaç çocuk aynı veya diÄŸer aşılar sebebiyle zarar gördü?

Pharma kontrolündeki aÅŸağılık ana akım medyasına göre bu sayı sıfır.

Aşı ile zarar verme inkârcılığı –özellikle kuruntusal sahte bilimin tehlikeli bir formu- günümüz Pharma güdümlü basının mantrasıdır ki olaÄŸan ÅŸüpheliler ise haliyle Washington Post, New York Times, CNN vs gibi medya kuruluÅŸlarıdır.  Onlar düpedüz hiçbir çocuÄŸun aşılardan zarar görmediÄŸi numarasını yapıyorlar ve Amerika halkının ‘bütün aşılar güvenilir’ yalanına inanacak kadar aptal olduklarını sanıyorlar.

Åžu anda Ä°ngiltere’de hayatları domuz gribi aşısı nedeniyle kararan 800 çocuk var ve bu çocuklar tekrar normal yaÅŸantılarına asla kavuÅŸamayacaklar.  Her yıl on binlerce çocuÄŸa otizm teÅŸhisi konuluyor.  Yanlı medya üzerini örterken, aşı endüstrisi –Robert Kennedi Jr.’nin dediÄŸi gibi katliam benzeri bir suç iÅŸleyerek- çocuk neslini mahvediyor.

Bu çocuklara karşı iÅŸlenmiÅŸ bir suç deÄŸil midir?

Bütün yandaÅŸ yayıncılara ve binlerce çocuÄŸumuzu öldüren ve sakat bırakan bir endüstri hakkındaki gerçeÄŸi örten ana akım medyasındaki profesyonel yalancılara yazıklar olsun!

Sizde hiç insanlık yok mu? 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.