Sosyal Medya

Güncel

Cem Uzan'dan kendisini taklit eden CHP'ye tepki

CHP'nin seçim kampanyasında 12 yıl önceki Genç Parti kampanyasını taklit etmesi Cem Uzan'dan "Önce göbeklerinizi eritin, sonra bana benzeyin" tepkisi aldı



CHP'nin 7 Haziran seçimleri kampanyası için Cem Uzan'ın reklamcısıyla anlaÅŸması, iki partinin kampanyalarında benzerliklere neden oldu.  Cem Uzan'ın Genç Partisi için 12 yıl önce reklam kampanyaları yürüten Ali Taran ÅŸu an CHP için çalışıyor.

Reklamcının aynı olması iki partinin kampanyalarının da benzerliÄŸine yol açtı. 12 yıl önce Cem Uzan'ın giydiÄŸi yeleklerin aynısı bile ÅŸu an CHP'li yöneticiler için tasarlandı. Bu durum ÅŸu an firarda olan Cem Uzan'ın gözünden de kaçmadı.

Uzan, 12 yıl önce kendisi için tasarlanan tulumun aynısının ÅŸu an CHP'liler tarafından giyildiÄŸini görünce Twitter üzerinden, "Benim 12 sene evvelki montlarımın aynısı. Yüzleri hiç kızarmıyor. Önce göbeÄŸinizi eritin sonra bana benzemeye çalışın" diye tepki gösterdi.

Cem Uzan önceki günlerde de yine Ali Taran'ın CHP için yaptığı kampanyayı eleÅŸtirerek twitter'da ÅŸunları yazmıştı:

Ülkem için hayırlı olsun ancak kopyacı CHP Ali Taran’la da olsa, Fethullah Gülen desteÄŸi de olsa bu seçimlerde baÅŸarılı olamaz.
Hatırlarsanız ben de 2007 seçimlerinde Ä°zmir’den aday olarak, “Ä°zmir BaÅŸbakan çıkartacak.“ sloganı ile seçim kampanyası yaptım.

Genç Parti, ilk kez girdiÄŸi 3 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 7 oranında oy almıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.