Sosyal Medya

Güncel

Vandallar sokakta, Doğan medyası yine iş başında!

‘Üst akıl', Gezi'de ağaçları, 1 Mayıs'ta ise işçileri bahane etti. 1 Mayıs’ta eli molotoflu vandallar sokakları savaş alanına çevirirken terör destekçisi Doğan medyası ise provokatif yayınlarıyla vandallığa karşı olan desteğini açık açık gösterdi.



Gezi kalkışmasında vandallara verdiÄŸi destekle ön plana çıkan DoÄŸan grubu yine iÅŸbaşında...

1 Mayıs Ä°ÅŸçi Bayramı'nda kaos çıkarmak isteyenler yurt genelinde polise saldırarak sokakları yine savaÅŸ alanına çevirdi. Taksim’e giriÅŸ yasağının Valilik tarafından günler önce duyurulmasına raÄŸmen, polisle çatışarak Taksim Meydanı’na zorla girmeye çalışan gruplara müdahale edildi.

Daha önce de terör eylemlerine destek veren DoÄŸan medyası bugün yine provokatif yayınlarına devam etti. DoÄŸan grubuna baÄŸlı Hürriyet ve Radikal’in internet sitelerinde, çevreye molotof ve taÅŸ atarak ortalığı yakıp yıkan vandallara müdahale eden polisleri suçlayan bir dille haberler yapıldı. Bu haberlerle halk provoke edilmeye çalışılarak Gezi’de olduÄŸu gibi kaos ortamı oluÅŸturulmaya çalışıldı.

'DHKP-C DESTEKÇÄ°SÄ°' DOÄžAN MEDYASI

Paralel yapının sözcülüÄŸüne soyunan ve hükümetini karlama kampanyası ile bilinen DoÄŸan medyası daha önce de Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı ÅŸehit edenDHKP-C’li teröristlere destek vermiÅŸ bu nedenle kamuoyunda 'DHKP-C medyası'olarak anılmıştı.

ÇaÄŸlayan’da savcıyı rehin alan DHKP-C'li teröristlerin propaganda amaçlı olarak basına servis ettikleri fotoÄŸraf DoÄŸan medyasında boy boy yer almıştı.

Ä°ÅžTE HÜRRÄ°YET VE RADÄ°KAL'Ä°N BUGÜNKÜ PROVOKATÄ°F HABERLERÄ°;







Kaynak: www.yeniakit.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.