Sosyal Medya

Dünya

İsrail gözünü yetim kalan çocuklara dikti

İsrail deprem felaketi sonrası Nepal’e gönderdiği bir uçakla yüzlerce yetim kalan çocuğu kaçırarak İsrail’e götürdü. Siyonist İsrail devleti, bu çocukları organ mafyalarına satıyor.



Yeni Akit gazetesinden Mücahit GündoÄŸdu ve Mustafa Åževgin'in haberine göre, Nepal 7.9 ÅŸiddetindeki depremle tarihinin en büyük yıkımlarından birini yaÅŸarken, Ä°srailli ajanlar gözünü depremde yetim kalan çocuklara dikti. Türk yardım ekipleri canhıraÅŸ ÅŸekilde enkaz altında kalan yaralıları kurtarma derdine düÅŸerken, Ä°srailli ajanlar yetim çocukları Ä°srail'e kaçırmanın peÅŸinde. Ä°srail, deprem felaketi sonrası Nepal'e gönderdiÄŸi bir uçakla yüzlerce yetim kalan çocuÄŸu kaçırarak Ä°srail'e götürdü. Siyonist Ä°srail devleti, bu çocukları organ mafyalarına satıyor. Ä°srail kaynaklı bazı sitelerde yer alan haberlerde yardım ekibi adı altında Nepal'e giden Ä°srailli resmi görevlilerin 24 Nepalli çocuÄŸu Ä°srail'e kaçırdığını doÄŸruladı.

NEPALLÄ° KADINLARA TAÅžIYICI ANNELÄ°K YAPTIRIYORLAR

Ä°srail'in depremden önce, uzun yıllar boyunca Nepalli kadınları “taşıyıcı anne” olarak kullandığı da ortaya çıktı. Yeni Akit'e konuÅŸan Nepal'in önemli bir sivil toplum kuruluÅŸunun temsilcisi, Ä°srail'in uzun yıllar boyunca Nepalli kadınları “taşıyıcı anne” olarak kullandığını, çocukların doÄŸduktan bir süre sonra Ä°srail'e götürüldüÄŸünü açıkladı. Ä°srailli erkeklerin spermlerini göndererek Nepalli kadınların bedenini kullanmaları ve ülkeler arası insan ticareti yapmaları büyük tepkilere neden oldu. Ä°srail, Filistin'e saldırdığında, birçok ülkede yaÅŸayan Yahudiler, Ä°srail'e savaÅŸmak için gidiyordu. Bunun nereden ve nasıl kaynaklandığı merak edilen büyük bir soruydu. Bu depremle birlikte, Ä°sraillilerin Nepalli çocukları Ä°srail'e kaçırdıklarının görüntülenmesi, küresel insan ticareti ağını ortaya çıkaracaÄŸa benziyor. GörüÅŸtüÄŸümüz Nepalli ÅŸahıslar, Nepal ve özellikle Kadmantu'da Ä°sraillilerin çok aktif olduÄŸunu, Ä°srail'in Nepal'de olduÄŸu gibi birçok yoksul ülkede çocuk ticareti yaptığını söylediler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.