Sosyal Medya

Güncel

1 Mayıs için Taksim'e 10 bin polis

Emniyet'ten 1 Mayıs hazırlığı kapsamında Taksim’de 10 bin polis görevlendirildi. Aynı gün Taksim'den geçen metro hatları da devre dışı olacak



DÄ°SK ve KESK'in 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlama ısrarları üzerine Ä°stanbul Emniyeti, Taksim Meydanı ve çevresine yaklaşık 10 bin polisi görevlendirme kararı aldı.

Hürriyet’ten Çetin Aydın’ın haberine göre, Taksim Meydanı’nın demir bariyerlerle çevrileceÄŸi 1 Mayıs’ta, polisler TOMA’larla Ä°stiklal Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, GümüÅŸsuyu, Sıraselviler ve Divan KavÅŸağı ile ÅžiÅŸli’de DÄ°SK önünde, BeÅŸiktaÅŸ Meydanı’nda ve Dolmabahçe’de bekleyecek. Okmeydanı, Dolapdere, Gazi Mahallesi, Gülsuyu, Sancaktepe’de de çevik kuvvet ekipleri bulunacak.

Ä°zinlerin kaldırıldığı Ä°stanbul Emniyeti, diÄŸer ÅŸehirlerden de takviye polis görevlendirirken, gün boyu polis helikopterleri görüntü alarak canlı olarak MOBESE merkezine aktaracak.

Yenikapı-Hacıosman metrosu, Osmanbey ve ÅžiÅŸhane durakları arasında hizmet vermeyecek. KabataÅŸ-Taksim füniküler hattı da 1 Mayıs günü kapatılacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.