Sosyal Medya

YaÅŸam

Yağmur mücadeleyi kaybetti

Gaziantep'te sokakta oyun oynarken başına isabet eden serseri kurşunla yaralanan 8 yaşındaki Yağmur Yıldız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.



 

Ä°lkokul öÄŸrencisi YaÄŸmur Yıldız, geçen Pazar günü Gaziantep Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki evlerinin sokağında oyun oynadığı sırada kim tarafından ateÅŸlendiÄŸi bilinmeyen tabancadan çıkan kurÅŸunun başına isabet etmesiyle ağır yaralandı. 

Minik YaÄŸmur, yoÄŸun bakıma alındığı özel hastanede doktorların tüm müdahalesine karşın Salı sabah hayatını kaybetti. Kızlarının ölüm haberini alan Nilgün ve Åžaban Yıldız çifti hastanede sinir krizi geçirdi. YaÄŸmur’un ölüm haberini alan yakınları ise Yıldız çiftinin evine geldi. Hastanenin morgundan alınan YaÄŸmur’un cesedi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

BaÅŸka ailelerin canı yanmaması için yasal cezaların arttırılmasını isteyen YaÄŸmur’un dayısı Ahmet Karabıyık, "Devletimizin bu tür durumlara çözüm bulmasını istiyoruz. Bugün benim canım yandı, yarın baÅŸkasının canı yanacak. Bugün bir ocak yıkıldı. 5 dakikalık bir haz için bugün bir ailenin hayatı mahvoldu" dedi.

Polis, YaÄŸmur'un ölümüne yol açan ÅŸüphelinin kimliÄŸinin belirlenip, yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.