Sosyal Medya

Dünya

Müslüman kadına saldırıda skandal karar

Geçtiğimiz Şubat ayında Almanya'da saldırıya uğrayan Müslüman kız öğrencinin şikayetinin ardından Alman polisinin bir skandal karara imza attığı öne sürüldü...



Yeni Åžafak Gazetesi'nin haberine göre; Müslümanlara karşı saldırıların yükseliÅŸte olduÄŸu Almanya'da Müslüman bir üniversite öÄŸrencisi daha ırkçı saldırıya uÄŸradı. Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Kaiserslautern kentinde bulunan üniversite kampüsünde saldırıya uÄŸrayan Müslüman kızın baÅŸörtüsü çıkarıldı, üzerine alkol döküldü. Saldırı sırasında baygınlık geçiren Müslüman kız, uyandığında baÅŸörtüsünün çıkarılarak parçalandığını ve üzerine alkol döküldüÄŸünü farketti.

ALMAN POLÄ°SÄ°NDEN SKANDAL AÇIKLAMA
Der Spiegel'de yer alan habere göre, Polis maÄŸdurun annesine "Kızınız muhtemelen fazla içip yere düÅŸmüÅŸtür" ÅŸeklinde küstah bir açıklama yaptı ve daha da ileri giderek "Belki de gizli iliÅŸkisini saklıyordur" ifadesini kullandı. MaÄŸdur daha sonra bir ÅŸoka daha uÄŸradı. Polis, kıyafetleri ve darp raporunu kanıt kabul etmediÄŸi gibi maÄŸdura karşı soruÅŸturma baÅŸlattı. Emniyeti yanıltma ve suç tezgahlama iddiasıyla maÄŸdura soruÅŸturma baÅŸlatan polis, haftalarca saldırganları aramadı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.