Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demirtaş'a sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de yaptığı konuşmada HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a sert tepki göstererek, "Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir partinin genel başkanı çıkmış, Vatikan sözcülüğüne soyunmuş" dedi.



Avrupa Parlementosu'nun sözde Ermeni soykırımına iliÅŸkin aldığı karara tepki gösteren CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, isim vermeden HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ'ı eleÅŸtirerek "Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir partinin genel baÅŸkanı çıkmış, Ermeni iddialarına iftiralarla sahip çıkıyor."açıklamasında bulundu.

ErdoÄŸan'ın açıklamaları ÅŸöyle:

- Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir partinin genel baÅŸkanı çıkmış, Ermeni iddialarına iftiralarla sahip çıkıyor. Åžimdi de Vatikan sözcülüÄŸüne soyunmuÅŸ. Bunlar kendi ülkelerine bu kadar yabancılar. Yalanlar asılsız ithamlar üzerinden meÅŸruiyet kazanılmaz. TBMM baÅŸkanımız grup baÅŸkanlarını ortak bildiriye davet ediyor üç parti imza artıyor terör örgütü temsilcisi olan parti imza atmıyor hani bunlar Türkiye'yi temsil ediyordu. Önce silahtan umduklarını neden oldukları olayların hesabını vermek zorundalar sonra çıksın özgürlük desinler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.