Sosyal Medya

Güncel

CHP'li adayı CHP'liler şikayet etmiş!

YSK tarafından milletvekili adaylığı iptal edilen Atilla Sertel Twitter'dan açıklama yaparak kendisini CHP’lilerin şikayet ettiğini söyledi.



Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Ä°zmir Gazeteciler Federasyonu eski BaÅŸkanı Atilla Sertel'in ön seçimle 3. sıradan seçilip CHP'den 2. bölge 6. sıra milletvekilliÄŸini adaylığını YSK iptal etti. Ä°ptal gerekçesi ise Sertel'in Basın Ä°lan Kurumu'nun Genel Kurulu'na katılması. Sertel, kendisini 3 CHP'li ismin ÅŸikayet ettiÄŸini söyledi.

CHP'DE SULAR DURULMUYOR

Atilla Sertel, Twitter'dan ''ArkadaÅŸlar, YSK, CHP'li aday arkadaÅŸlarımızın itirazları sonucu, BÄ°K Genel Kurulu'na katılmamı gerekçe gösterdi ve adaylığımı iptal etti'' yazarak adaylığının iptal edildiÄŸini duyurdu.

''CHP'DEN 3 ARKADAŞIMIZ ŞİKAYET ETMİŞ''

Atilla Sertel ÅŸunları söyledi:

''Demokratik bir önseçimle 3. sıradan çıktım. Ä°zmir Gazeteciler Cemiyeti'ni temsilen gazetecilerin haklarını korumak için Basın Ä°lan Kurumu'nun Genel Kurulu'na katılıyordum. Bunu devlet memurluÄŸu görevi saymışlar. Ben o kurumdan maaÅŸ almıyorum. Sadece 3 ayda bir katılıp görüÅŸ bildiriyorum. Bunun devlet görevi sayılmasını hukukçular da çok saçma buluyor. Önseçimle kazanmış bir insanın CHP hakkını savunur diye düÅŸünüyorum. Åžikayet edenleri biliyorum. CHP'den 3 arkadaşımız ÅŸikayet etmiÅŸ. Yapacak bir ÅŸey yok. Yapılan önseçimde ÅŸahsıma güvenen, bana oy veren tüm partililerimize ve üyelerimize teÅŸekkür ediyorum''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.