Sosyal Medya

Güncel

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Müteahhit Ali Ağaoğlu hakkında, My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneğini bastığı ve Başkan avukat Müslüm Erçetin’i dövdüğü gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.



Küçükçekmece Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma DerneÄŸini bastığı ve BaÅŸkan avukat Müslüm Erçetin’i dövdüÄŸü gerekçesiyle Ali AÄŸaoÄŸlu'nun da içinde yer aldığı iddialara iliÅŸkin soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

Küçükçekmece Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, BaÅŸakÅŸehir’de bir sitede meydana gelen ve iÅŸ adamı Ali AÄŸaoÄŸlu’nun da içinde yer aldığı darp iddialarına iliÅŸkin soruÅŸturma baÅŸlatıldığını belirtti.
BaÅŸsavcılıktan dün meydana gelen olaya iliÅŸkin yazılı açıklama yapıldı. Yazılı ve görsel basında yer alan bazı haberler ve yorumlar nedeniyle açıklama yapılmasının zorunlu görüldüÄŸü aktarılan açıklamada, Anayasa’nın 10. maddesindeki “…herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düÅŸünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eÅŸittir…” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, “Söz konusu adli olayın Cumhuriyet BaÅŸsavcılığımıza iletilmesinden itibaren gerekli tüm yasal iÅŸlemler res’en baÅŸlatılmış ve soruÅŸturma Anayasa’nın eÅŸitlik ilkesi, Türk Ceza Kanunu ve Ceza Muhakemesi Kanunu hükümleri uyarınca titizlikle sürdürülmektedir” denildi.

BaÅŸakÅŸehir Polis Merkezi’ne baÅŸvuran My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma DerneÄŸi BaÅŸkanı avukat Müslüm Erçetin, AÄŸaoÄŸlu’nun beraberindekilerle derneÄŸi basarak, kendisini darbettiÄŸini ve hakarette bulunduÄŸunu öne sürmüÅŸtü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.