Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı 'terörist' diyemedi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı Diyadin'e gönderdiği heyetin başındaki başdanışmanı Cemil Erhan, PKK’lıları savundu, teröristten 'gerilla' diye bahsetti.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun baÅŸdanışmanı ve CHP AÄŸrı Milletvekili Adayı Cemil ErhanPKK’lı teröristlerin askerimize saldırdığı bölgeye gitti.

TERÖRÄ°STLERE 'GERÄ°LLA' DEDÄ°

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Erhan ÅŸok sözler sarf etti. 15 saat boyunca çatışan ve 4 askerimizi yaralayan teröristler için PKK aÄŸzıyla “gerilla” ifadesini kullandı. Genelkurmay’ın“5 terörist öldürdü” açıklamasını yalanlayan Erhan, PKK’nın da iddia ettiÄŸi ÅŸekilde "2 teröristin öldürüldüÄŸü"nü ifade etti.

MASUM GÖSTERME ÇABASI

Erhan, 2 terörist hakkında bilgi verirken “Bir kiÅŸi Diyadin halkından, diÄŸeri ise gerilla” diyerek büyük bir skandala imza attı. Terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu yaralanan askerlerden bazılarının vücudunun üst kısmından vurulduklarını görmezden gelerek “Askerlere atış yapıldığı zaman vücutlarına deÄŸil de hep ayak kısımlarına ateÅŸ edildi” ifadesinde bulundu, saldırıyı masum göstermeye çalıştı.

TERÖRÄ°STE 'KARDEŞİMÄ°Z' DEDÄ°!

MehmetçiÄŸe saldıran PKK’lıları terörist olarak niteleyemeyen Erhan, teröristleri “Genelkurmay’ca terörist diye ifade edilenler” ÅŸeklinde niteleyerek terörist ifadesine katılmadığını belirtmiÅŸ oldu. 'Gerilla' söyleminden daha da ileri giden BaÅŸdanışman Erhan'ın yaralanan teröristten “kardeÅŸimiz" ÅŸeklinde bahsetmesi ise ÅŸaÅŸkınlık yarattı.

PARTÄ° TABANI RAHATSIZ

Cemil Erhan’ın skandal sözleri CHP tabanında rahatsızlığa neden oldu.

Savcı Kiraz’ı ÅŸehit eden DHKP-C’li teröristlere arka çıkan KılıçdaroÄŸlu’nun, baÅŸdanışmanı Erhan’ın çözüm sürecini hedef alan ve PKK’yı cesaretlendiren sözlerine nasıl tepki göstereceÄŸi merak konusu oldu. (GüneÅŸ)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.