Sosyal Medya

Dünya

Müslüman çocuklar sapıklara veriliyor

Norveç’te ailelerinden koparılarak devletin yurtlarında barındırılan sonrasında da Hıristiyan koruyucu ailelere verilen çocuklar tam bir cehennem hayatı yaşıyor. Çocuklara şiddet uygulanıyor, hakaretler ediliyor. Çocukların ailelerinden soğuması için beyinleri yıkanmaya çalışılıyor.



Avrupa ülkelerinde yaÅŸayan gurbetçilerimizin çocuklarına yıllardır türlü bahanelerle devlet tarafından el konularak Hıristiyan ailelere verilmesi uygulamasının en sarsıcı örnekleri son zamanlarda Norveç’te yaÅŸanıyor. Çok sayıda gurbetçi ailenin çocukları, türlü bahanelerle ailelerinden koparılarak Hıristiyan koruyucu ailelere veriliyor. Devlet, annesinin balkonda sigara içmesinden, çocuÄŸun aşırı kilolu olmasına kadar akla gelen her bahaneyle çocuklara el koyabiliyor.

GAY, LEZBÄ°YEN AÄ°LELERE VERÄ°YORLAR

Norveç’te yaÅŸayan ve gurbetçi derneklerinin koordinatör seçtikleri gazeteci Muharrem Seren, konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi verdi. Ailelerin kendilerine aktardığı sorunları dile getiren Seren, devletin gurbetçi çocuklarına el koyması uygulamasının en ağır ve yaralayıcı yanının, çocukların verildiÄŸi ailelerin Hıristiyan aileler olması, bazı çocukların gay hatta lezbiyen ailelere verilmesi olduÄŸunu belirtti.

Åžaban K.’nın Muhammed isimli oÄŸlu 7 aylıkken, annesinin balkonda sigara içmesi gerekçe gösterilerek ailesinden alınmış. Muhammed, 9 yılda 5 aile deÄŸiÅŸtirmiÅŸ. Kerem Ö. isimli gurbetçinin 15 yaşındaki oÄŸlu Hogir hiperaktif diye ailenin elinden alınmış. Hogir’in verildiÄŸi aileler iki kez deÄŸiÅŸtirilmiÅŸ. BaÅŸka bir baba ise 10 yıldır çocuÄŸunu göremiyor. Birçok ailenin devletin ellerinden almasından korkarak çocuklarını alıp ülkelerine gittikleri belirtiliyor.

Norveç’in Çocuk Esirgeme Kurumu niteliÄŸindeki Norsk Barnevern’in ailelerinden kopardığı çocuklara, gerek kurumun yurtlarında, gerekse verildikleri Hıristiyan koruyucu ailelerde kötü muamele yapıldığı, zaman zaman ÅŸiddete uÄŸradıkları kaydediliyor. En sık baÅŸvurulan ÅŸiddet yöntemleri, çocukları kollarından tutup tartaklamak, iteklemek, bağırarak hakaret etmek olarak aktarılıyor. Gizlice ailelerine mektup yazabilen bazı çocuklar, domuz eti olduÄŸu zaman yemek yemek istemediklerini, böyle yaptıklarında ise oradaki büyüklerin hakaretlerine maruz kaldıklarını ve odalarına hapsedildiklerini bildiriyorlar.

Yeni Akit

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.