Sosyal Medya

Güncel

Akdoğan'dan Demirtaş'a yanıt

Selahattin Demirtaş'ın Ağrı'daki olaylar üzerine hükümeti eleştiren sözlerine Yalçın Akdoğan tepki gösterdi...



BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, HDP EÅŸ Genel Selahattin DemirtaÅŸ'ın AK Parti ve TSK'ya hedef alan sözlerine "TSK bir partinin deÄŸil milletin ordusudur ve mensupları da vatan evladıdır" diye yanıt verdi.

Twitter'da yer alan bilgiye göre; 
BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, "TSK bir partinin deÄŸil, milletin ordusudur ve mensupları da vatan evladıdır. Milletin evlatlarına kurÅŸun sıkanlara söz söyleyemeyenler, örgütün partisi olurlar. Örgüt partisi ise Türkiye partisi olma iddiasını kaybeder" ifadesini kullandı.

AkdoÄŸan, HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ'ın, "Genelkurmay AKP'ye çalışmaktan vazgeçse iyi olur artık. Bu ülkenin ordusudur, bir partinin ordusu deÄŸil. Kendileri de seçime giren bir parti deÄŸiller" ÅŸeklindeki açıklamasına iliÅŸkin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklamalarda bulundu.

AkdoÄŸan, "TSK bir partinin deÄŸil milletin ordusudur ve mensupları da vatan evladıdır. Milletin evlatlarına kurÅŸun sıkanlara söz söyleyemeyenler, örgütün partisi olurlar. Örgüt partisi ise Türkiye partisi olma iddiasını kaybeder" deÄŸerlendirmesinde bulundu.
BaÅŸbakan Yardımcısı AkdoÄŸan, "YerleÅŸim yerlerinde silahla dolaÅŸmak, eylemsizlik iddiasıyla baÄŸdaÅŸmaz. Silah ve illegalite en büyük tacizdir, kesinlikle sıradanlaÅŸtırılamaz" görüÅŸünü dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.