Sosyal Medya

Güncel

Kamyonda 600 kilo eroin

Elazığ'da, kar küreme aracı gibi dizayn edilmiş bir kamyonda yaklaşık 600 kilogram eroin ele geçirildi. Elazığ Valisi, uyuşturucu yüklü aracın Sivas'tan İstanbul'a gideceği bilgisini aldıklarını söyledi. Bir kişi gözaltında.



Elazığ Valisi Murat ZorluoÄŸlu, Elazığ Emniyet MüdürlüÄŸü'nde basın açıklaması yaptı. ZorluoÄŸlu, "Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda bugün (cumartesi) saat 15:00 sıralarında Keban giriÅŸinde kar küreme aracı ÅŸeklinde dizayn edilmiÅŸ bir kamyonda 600 kilogram civarında eroin ele geçirilmiÅŸtir" dedi.

Vali ZorluoÄŸlu, uyuÅŸturucu yüklü aracın Van-Bitlis istikametinden gelip Elazığ'ın Keban ilçesinden geçerek Sivas'tan Ä°stanbul'a gideceÄŸi bilgisini aldıklarını söyledi. Ele geçirilen eroin miktarının 2015'te ÅŸu ana kadar bulunan en yüklü miktar olduÄŸunu da ekledi.

Olayla ilgili M.G. gözaltına alındı.

Vali, operasyonda BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'nun talimatıyla kurulan ve Elazığ'da mart ayında faaliyete geçen Narko Timlerin önemli katkısı olduÄŸunu söyleyerek, "Çocuklarımızı, yavrularımızı gençlerimizi zehirlemek isteyen tacirlerle mücadelemiz gerek emniyet gerek jandarma mensuplarımız vasıtasıyla devam edecektir" diye konuÅŸtu.

 

[FotoÄŸraf: AA]
 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.